In cadrul serbarilor, copiii vor canta colinde, vor recita poezii si vor primi cadouri achizitionate prin generozitatea companiilor care au finantat evenimentele: Kaufland Romania, Sodexo, Globalworth Group, Asociatia Bucurestiul are Suflet si Asociatia Kidz Romania. 
 
HOSPICE Casa Sperantei le multumeste companiilor Kaufland Romania, Sodexo, Globalworth Group, Asociatiei Bucurestiul are Suflet si Asociatiei Kidz Romania pentru implicare si generozitate.
 
HOSPICE Casa Sperantei, organizatie non-profit infiintata in 1992 la Brasov, a introdus conceptul de ingrijire paliativa in Romania. HOSPICE este cea mai mare fundatie din tara, care ofera gratuit servicii specializate de acest tip. 

Organizatia isi desfasoara activitatea in Brasov si Bucuresti, ingrijind copii si adulti diagnosticati cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de ingrijire paliativa, care sunt oferite in centre de zi, ambulatorii si unitati proprii pentru internare, la domiciliul pacientilor si in spitalele partenere. 

HOSPICE Casa Sperantei dezvolta ingrijirea paliativa la nivel national si international prin informare, prin programe educationale dedicate profesionistilor, pacientilor si comunitatii si prin imbunatatirea legislatiei in materie.