Formatia de muzica populara „Pentru Voi” Band, alcatuita din patru tineri talentati, beneficiari ai serviciilor sociale oferite de Fundatia „Pentru Voi”, s-a calificat in etapa finala a Festivalului European de Muzica pentru Persoane cu Dizabilitati Intelectuale, ce va avea loc in perioada 1-3 mai 2014 la Stockholm in Suedia. Pentru a le implini visul de canta pe scena Eurovisionului de la Stockholm Fundatia „Pentru Voi” organizeaza acest concert caritabil, care va fi prezentat de Adriana Marascu Dolcianu, binecunoscut realizator de emisiuni  la Radio Timisoara.

In sprijinul nostru au venit cinci mari artisti banateni: TIBERIU CEIA, FELICIA STOIAN, DUMITRU TELEAGA, DORIANA TALPES si CIPRIAN POP care au avut generozitatea de a ne darui timpul si talentul lor si carora le  suntem profund recunoscatori.

„Multumim maestrilor cantecului popular banatean si partenerilor care ne-au ajutat sa organizam acest spectacol caritabil ce vine in sprijinul beneficiarilor Fundatiei „Pentru Voi” si ii asteptam pe timisoreni sa participe in numar cat mai mare la concert. De asemenea, speram ca prin actiunea noastra sa aratam celor prezenti ca persoanele cu dizabilitati pot avea reale calitati artistice”, a declarat Laila Onu, director executiv al Fundatiei „Pentru Voi”. 

In urma cu 2 ani, Ghizela, Daniela, Olivia si Tavi, componentii „Pentru Voi” Band, au participat la editia Festivalului European de Muzica pentru Persoane cu Dizabilitati Intelectuale desfasurata in Irlanda, ocazie cu care s-au intalnit cu presedintele Irlandei, domnul Michael Daniel Higgins, care i-a felicitat pentru interpretare si le-a apreciat costumele populare.

In avanpremiera concertului, vineri  in 21 martie de la ora 18.oo, formatia “Pentru Voi” Band va sustine un scurt recital la Iulius Mall. Cu aceasta ocazie, intre orele 17.00-20.00 se pot cumpara bilete la concertul din 24 martie.
 
Biletele la concert se pot achizitiona de la cafeneaua Segafredo Zanetti din Piata Victoriei, de la sediul Fundatiei Pentru Voi din Timisoara, str. Anton Bacalbasa nr. 69-65A. Biletele se pot achizitiona si de la sala de spectacol a Liceului de muzica ION VIDU din Timisoara, dar numai in ziua concertului. Rezervari se pot face la telefon 0256-228062 sau la adresa de e-mail pentruvoi@pentruvoi.ro. Pretul unui bilet este de 25 de lei.
 
Director executiv,
Laila Onu