Program de dezvoltare profesională pentru practicieni în domeniul social
 
Anunț înscriere la programul de formare „ Școala de specialiști în domeniul social“ 

Organizația Umanitară CONCORDIA în parteneriat cu Universitatea de Științe Aplicate Vorarlberg anunță deschiderea apelului de selecție pentru cursul „Practician în domeniul social“.

Obiectivul programului de formare este de a perfecționa/profesionaliza practicieni în domeniul social, capabili să aplice cu profesionalism instrumente și metode importante în activitatea directă cu diferite categorii de clienți, utile și specifice activității sociale de zi cu zi, care se reflectă obiectiv, nemijlocit și adaptat în comportamentul și acțiunile față de oamenii marginalizați și defavorizați.

Cursul se adresează lucrătorilor sociali, asistenților sociali și educatorilor sociali implicați direct în oferirea de servicii sociale din instituțiile publice și organizațiile neguvernamentale active în domeniilor serviciilor sociale. Finalizarea pozitivă a cursului este confirmată cu o diplomă eliberată Universitatea de Știinte Aplicate Vorarlberg.

Cursul va începe pe data de 25 aprilie 2017 și are un număr de 170 lecţii (12 ore pe semestru sau 42 ECTS) și 16 săptămâni de practică (600 de ore). Programul de instruire este format din 5 module de teorie și practică precum şi o examinare finală.  

Termenul limită de primire a aplicațiilor
este 15 martie 2017. Pentru încriere accesați link-ul: AICI Participanții selectați se vor angaja să participe la tot programul de instruire. 

Cursul se va derula la sediul Organizației Umanitare CONCORDIA din  București, iar participanții selectați vor suporta doar cheltuielile de transport și cazare, dacă este cazul. 

Mai multe detalii despre selecție puteți găsi aici

Programul de training face parte din proiectul „Professional Training Program for the Practitioners In Social Services for Disadvantaged Communities“ și a fost dezvoltat în cadrul colaborării  între Land Vorarlberg  și Organizația Umanitară CONCORDIA.

Pentru mai multe detalii puteți scrie la adresa de email silvia.misu @ concordia.org.ro