In aceasta editie, CONCORDIA a adus impreuna peste 800 de invitati la FERMA PENTRU COPII din Aricestii Rahtivani, Judetul Prahova. Ei s-au bucurat de lumea colorata a dulciurilor, Ferma fiind transformata intr-un un taram al copilariei, al inghetatei, acadelelor si prajiturilor. 
 
Startul a fost dat de copiii si tinerii din proiectele CONCORDIA. Ei au cantat Imnul „Vis de Vara” si si-au spus visele care au fost indeplinite si visele pentru anul care va veni. Muzicalul „Fii de CONCORDIA!”, Corul, Tobosarii, Taraful, Big Band CONCORDIA si un moment de dans de societate au intregit spectacolul artistic care i-a entuziasmat pe cei prezenti: invitatii de seama din Romania, Austria si Bulgaria, copiii si tinerii CONCORDIA si din comunitate, voluntarii si prietenii nostri, autoritati si sustinatori.
 
Cei mici s-au bucurat de multe jocuri si ateliere pregatite special pentru ei: atelierul de jonglerie pregatit de trei voluntari de la A.R.T. Fusion, sotronul CONCORDIAN, skandenberg, cosite a la Ileana Consanzeana, pictura pe fata si coafuri trasnet, iar cei mai mari au putut opta pentru escalada sau un parcurs army. De asemenea, cei care s-au intrecut au primit prajituri si vata de zahar.
 
Intr-o atmosfera de poveste, evenimentul a continuat cu un picnic si un spectacol in aer liber. Ca in fiecare an, focul de tabara si discoteca au fost cele mai asteptate momente ale acestei zile.
 
Suntem profund recunoscatori voluntarilor, copiilor, tinerilor, educatorilor si coordonatorilor care au pregatit in cel mai mic detaliu decoratiunile si momentele Festivalului „Vis de Vara 20”, precum  partenerilor nostri care au sustinut aceasta initiativa.
 
Siemens Romania a sustinut acest festival prin implicarea a 27 de voluntari in activitatile de realizare a decorului „CONCORDIA, un taram al dulciurilor” si printr-o sponsorizare de 5.000 de Euro, suma care a acoperit achizitiile legate de logistica pentru eveniment. 
De asemenea, Tymbark Romania, partener consecvent al CONCORDIA, a fost si de aceasta data alaturi de noi, asigurand bauturile racoritoare si o parte din dulciurile care au fost servite in cadrul evenimentului.
 
***
Despre CONCORDIA 
CONCORDIA este o organizatie independenta, neguvernamentala si non - profit, cu un istoric de peste 24 de ani in Romania, care are ca misiune sustinerea si (re)integrarea sociala, familiala, scolara si profesionala a copiilor, tinerilor si familiilor aflate in dificultate, spre o viata independenta si autonoma. 
 
Proiectele noastre se deruleaza in Bucuresti, Ploiesti si Aricestii Rahtivani, judetul Prahova, si se adreseaza unui numar de peste 450 de copii si tineri in fiecare an.
 
 
Elena Mihaela MITITELU
Coordonator Relatii Publice