Asociația Acasă în Banat demarează campania Dar din Dar pentru a ajuta cu alimente cât mai multe familii aflate într-o situație dificilă din județele Timiș și Caraș Severin. Zeci de familii aflate în pragul sărăciei din mediul rural din Banat vor primi înainte de sărbătorile pascale, pachete cu alimente neperisabile și produse de igienă. Este al treilea an consecutiv în care Asociația Acasă în Banat desfășoară această campanie.
 
„În condițiile actuale, prin scumpirea alimentelor de bază, dar și a condițiilor de trai, foarte multe familii nu reușesc să se descurce. Noi am decis să le dăm o mână de ajutor, mai ales că acum se apropie sărbătorile pascale. Campania Dar din Dar este deja o tradiție pentru Asociația Acasă în Banat, de trei ani, înainte de sărbători, încercăm să ajutăm cât mai multe familii, oferindu-le nu doar alimente, ci și bucurie și speranță”, a declarat Radu Trifan, președintele Asociației Acasă în Banat.

 
Pachetele vor conține alimente de bază, conserve, produse de igienă, dar și câteva produse specifice sărbătorilor pascale.

Prin această campanie, Asociația Acasă în Banat a ajuns până în prezent la peste 1000 de familii din peste 100 de sate din județele Timiș și Caraș Severin.
Pe lângă donațiile în bani, persoanele fizice și juridice pot contribui cu produse aflate în termen de valabilitate.


De asemenea, puteți face o donație în contul Asociației Acasă în Banat, menționând numele campaniei: Dar din Dar.

Donații în LEI: RO26BTRLRONCRT0P53069801
Donații în EURO: RO11BTRLEURCRT0P53069801
SWIFT/BIC: BTRLRO22
Revolut: 0748918091
PayPal: acasainbanat@gmail.com


| Facebook | E-mail |