Fundația Globalworth a reunit și sprijinit 700 de copii din 14 centre sociale și de plasament partenere în cea de-a șasea ediție a evenimentului Globalworth Christmas Charity Days, organizată în primele două săptămâni din luna decembrie. 
 
În perioada 2-10 decembrie, în noul lobby inteligent din Globalworth Tower a fost amenajat un colț de caritate care a găzduit campania de strângere de fonduri „The gift that keeps on giving shop". În acest colț au fost instalate cutii goale în care se regăseau dorințele speciale ale unor copii care nu au parte de cadouri în perioada Crăciunului. Chiriașii, colegii și partenerii Globalworth au luat câte o astfel de cutie în care au pus, ulterior, cadoul mult visat de fiecare copil. Mașinuțe, unicorni, ursuleți de pluș sau dulciuri au umplut lobby-ul clădirii, sub atenta îndrumare a ajutorului lui Moș Crăciun: Pepper, primul angajat robot al Globalworth. Între 11 și 13 decembrie, cadourile au fost oferite de Moș Crăciun celor 700 de copii, în cadrul unor evenimente special create pentru cei mici, cum ar fi ateliere, concerte-surpriză sau spectacole de dans. 
 
„Globalworth Christmas Charity Days este un cadou pentru noi toți, un eveniment pe care îl așteptăm cu nerăbdare la finalul fiecărui an. Este cea mai bună ocazie să oferim bucurie și să primim zâmbete la schimb, să vedem cu ochii noștri cât este de ușor să ajutăm copiii pentru care Crăciunul nu este neapărat o perioadă de bucurie. Le mulțumim tuturor partenerilor, colegilor, chiriașilor și donatorilor anonimi care au ajutat ca această magie să aibă loc!”, a declarat Georgiana Iliescu, Director Executiv, Fundația Globalworth. 
 

„Am fost tare fericită să îl văd pe Moș Crăciun, mai ales că e cel real.”
(Denisa, 8 ani).
„Cel mai tare mi-a plăcut Gașca Zurli. Și mi-a mai plăcut că mi-am făcut prieteni, m-am jucat și am primit un cadou mare pe care o să-l împart cu fratele meu.” (David, 7 ani).

Fundația Globalworth a ajuns, în cadrul celor șase ediții ale evenimentului Globalworth Christmas Charity Days, la 5.600 de cadouri oferite copiilor care provin din medii defavorizate. La ediția din acest an, copilii au fost invitați din partea fundațiilor si asociațiilor partenere: Fundația United Way Romania, Fundația Providența împreună cu Centrul Comunitar Jilava și cu Centrul Comunitar Pădureni, Asociația Ana și Copiii împreună cu Centrul Comunitar din comuna Urlați și cu Centrul Comunitar din comuna Fundulea, Asociația Club Sportiv Aurora Băicoi, Asociația Club Sportiv Viitorul Ialomița din comuna Cosereni, Asociația Mia’s Children din Comuna Chiajna, Asociația Provita pentru născuți și nenăscuți din Comuna Posești, Fundația Regală Margareta a României, Asociația Beneva, Asociația Hercules din Costești, Fundația Hospice Casa Speranței și Fundatia Hope & Homes for Children.
 
Globalworth Christmas Charity Days face parte din seria de evenimente caritabile destinate beneficiarilor Fundației Globalworth, alături de evenimente precum Globalworth Camp Day.
 
***
Despre Fundația Globalworth 
Fundația Globalworth a fost înființată în 2018 de Globalworth, liderul pieței de clădiri de birouri din România și Polonia, și este o entitate non-profit, independentă de activitățile comerciale ale grupului. Fundația are ca misiune dezvoltarea de proiecte pe trei piloni principali: oameni, locuri și tehnologie. Pornind de la ideea că viitorul oricărei societăți este reprezentat de generațiile tinere, fundația se concentrează pe grija pentru oameni, care poate fi susținută prin programe de educație și prin proiecte care le pot îmbunătăți acestora accesul la servicii medicale de calitate, indiferent de categoria socială din care fac parte. La fel de importante sunt și inițiativele care au ca scop gândirea unor proiecte de mobilitate socială, ecologizare, smart cities sau readaptatea unor spații pentru nevoile comunității noastre. În completarea acestora, Fundația Globalworth crede în impactul pozitiv al proiectelor care integrează tehnologia, precum incubatoarele dedicate tinerilor și susține finanțarea inovațiilor care aduc oamenii împreună.