Ministerul Muncii și Justiției Sociale a organizat în perioada 06 noiembrie 2018 - 07 decembrie 2018 un concurs dedicat furnizorilor publici și privați de servicii sociale din România, în contextul anului aniversar al Centenarului Marii Uniri, anul în care România aniversează 100 de ani de la înființarea statului național unitar român. 
Concursul „100 de exemple de bune practici în serviciile sociale din România” s-a adresat furnizorilor de servicii sociale publici și privați care au înființat și dezvoltat servicii sociale, considerate modele de bună practică în domeniul în care activează și care au reușit cu profesionalism, responsabilitate și tenacitate să îmbunătățească calitatea serviciilor sociale oferite.
 
Fundația “Pentru Voi” este singurul furnizor de servicii sociale din Timiș, pe lista celor 100 de câștigători ai acestui concurs. Toate cele 3 servicii sociale, cu care ne-am înscris, respectiv: Centrul de zi  „Ladislasu Tacsi”, Centrul de zi „Împreună” și Locuința Protejată „Cristian” au fost premiate.
 
“Ne bucurăm de fiecare dată când activitatea de  22 de ani a fundației este recunoscută și apreciată. Aceasta nu este singura recunoaștere din partea Ministerului Muncii și Justiției Sociale. În anul 2016, Fundația Pentru Voi a adus la Timisoara primul premiu de excelență în domeniul dizabilității, oferit de Autoritatea Națională pentru Persoanele cu Dizabilități și Ministerul Muncii. Ne-am bucura și mai mult dacă această recunoaștere ar fi însoțită și de o finanțare corespunzătoare, care să ne permită să asigurăm în continuare servicii sociale de calitate. Multumim tuturor celor care ne-au sprijinit și ne sprijină: Consiliul Local și Primăria Timișoara, companiile care au ales să ne sponsorizeze, precum și toate persoanele care fac donații sau redirecționează 2% din impozit către Fundația Pentru Voi.", a declarat Laila Onu, Directorul General al Fundaţiei “Pentru Voi”.