Fundatia Dezvoltarea Popoarelor va invita marti,17 decembrie 2013, ora 19.30,  la o seara speciala in care va vom darui minunatele colinde de Craciun interpretate de Corul de Camera ”Preludiu”, dirijat de maestrul Voicu Enachescu. Va asteptam in Catedrala Sfantul Iosif din Bucuresti, gazda evenimentului nostru de peste 5 ani. Alaturi de noi vor fi actorul Adrian Paduraru si o parte dintre copiii care vor beneficia de sprijinul FDP cu ajutorul donatiilor care fi oferite in cadrul concertului. 
 
Fundatia Dezvoltarea Popoarelor va putea sa continue sa ajute 90 de copii din familii dintre cele mai sarace si cu probleme sociale din trei scoli din sectorul 3 din Bucuresti. 40 de copii vor putea continua sa frecventeze centrele de scoala dupa scoala care inseamna uneori singura masa din ziua respectiva si unica posibilitate de a-si face temele intr-un loc decent si sub indrumarea unui adult, iar 50 de copii vor putea frecventa activitati de educatie prin sport, care sa ii apropie de scoala si sa le dezvolte abilitatile sociale. Pentru a putea oferi unui copil oportunitatea de a frecventa o zi un centru de tip scoala dupa scoala avem nevoie de 15 lei/zi.
 
Le multumim partenerilor nostri: Centrul National de Arta ”Tinerimea Romana” care este alaturi de noi pro-bono pentru a sasea editie a concertului, Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului sector 3 si sponsorilor care prin contributia lor vor sustine activitatile oferite copiilor: TPA Horwath, Italrom Inginerie Internationala, UniCredit Consumer Financing si Update advertising.
 
Va asteptam cu mult drag si apreciem daca ne puteti confirma participarea pana la data de 12 decembrie 2013 la adresa angela.sima@fdpsr.ro sau bucuresti@fdpsr.ro, tel 021.255 22 58 sau 0742.028866.