„Decembrie este  luna sarbatorilor, luna in care se aduna familiile, prietenii si in care redescoperim valorile care ne definesc si ne ghideaza viata. Este o mare bucurie pentru noi, cei de la Pentru Voi, sa incepem aceasta luna printr-o intalnire cu prietenii nostri, cu care impartasim credinta intr-o lume in care persoanele cu dizabilitati intelectuale au sansa sa duca o viata decenta si implinita” a declarat Laila Onu, Director General al Fundatiei „Pentru Voi”.

In scopul strangerii de fonduri invitatii pot participa la o licitatie tacuta, in cadrul careia pot achizitiona obiecte de arta, vinuri de colectie si doua costume populare cu o vechime de aproximativ 100 de ani. Totodata, la tombola organizata marele premiu este un laptop HP Business Notebook, urmat de alte surprize oferite de sponsorii nostri 

Gazda evenimentului este bine cunoscuta realizatoare TV Tania Tunas din cadrul TVR Timisoara, iar programul artistic va fi semnat de doi tineri talentati, Soprana Bianca Mihaescu si Baritonul Razvan Grozavescu din cadrul Casei de Cultura a Studentilor Timisoara. Corul „Stephanos” al Bisericii Martirilor din Timisoara va fi prezent pentru a colinda alaturi de domnul dirijor Parinte Profesor Nicolae Belean. Beneficiarii Fundatiei „Pentru Voi” vor participa la gala prin reprezentantii grupului vocal-instrumental „Pentru Voi” Band coordonat de doamna Rodica Atanasoae si prin echipa de Karate indrumata de sensei Florin Boca. 

La eveniment vor participa reprezentanti ai mediului de afaceri local, membri ai Cluburilor Rotary si Lions din Timisoara, reprezentanti ai autoritatilor publice locale, beneficiari ai Fundatiei, parinti si voluntari.

Participarea la gala se face pe baza de invitatie individuala. Pentru informatii ne puteti contacta la 0256228062, 0723726569 sau pentruvoi@pentruvoi.ro. Persoana de contact este Mihaela-Ileana Leucuta.

Le multumim sponsorilor: cofetariile si patiseriile Senneville si Codrina, Eta2U, Club Rotary Timisoara, Hotel Continental Timisoara, Teatrul National „Mihai Eminescu”, Lorenza Beauty Spa, Life Care, TOTO Events, Samdam Gifts, Elit Promoservice, Dentcof, restaurantele Casa Ardeleneasca si Nora, celor care au dorit sa ramana anonimi si partenerilor media Ziua de Vest, TVR Timisoara si Raf media.
 
Evenimentul este organizat in cadrul unui proiect co-finantat printr-un grant din partea Elvetiei prin intermediul Contributiei Elvetiene pentru Uniunea Europeana extinsa.