Asociația Atelierul de Bine în colaborare cu Fundația Comunitară Buzău strâng până pe 18 decembrie în Buzău donații ce constau în ghete de iarnă pentru copiii nevoiași, din Buzău, Glodeanu-Siliștea și Vadu Pașii. Campania se desfășoară la nivel național, este organizată de Fundația Noua Generație și sprijinită de Mirela Retegan, fondatoarea trupei Gașca Zurli.
 
Asociația Atelierul de Bine în colaborare cu Fundația Comunitară Buzău implementează în Buzău campania națională “Încalță un copil, de iarnă”. Scopul campaniei este de a oferi încălțăminte călduroasă, de iarnă, copiilor nevoiași din Buzău, Glodeanu-Siliștea și Vadu Pașii. De asemenea, aceasta este o ocazie bună pentru părinți să le arate copiilor lor ce este generozitatea în momentul în care merg împreună să cumpere o pereche de ghete în care să pună și șosete, căciulă, poate o scrisoare, biscuiți, o carte și să facă pachetul împreună. Este o ocazie de a exersa împreună grija și atenția pentru cei mai puțini norocoși.
 
Organizatorii recomandă ca obiectele donate să fie noi și împachetate în cutii sigilate pe care să fie scris numărul ghetelor și dacă este pentru o fată sau un băiat. De asemenea, Asociația Atelierul de Bine face apel către donatori asupra unei nevoi mai mari pentru adolescenții cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani, cu încălțăminte cu numere mai mari de 37. De asemenea, adolescenții pot primi, pe lângă încălțăminte, și alte obiecte noi sau în stare foarte bună precum fular, mănuși, fes, ceas de mână, carte, pijamale, geantă, ghiozdan, uscător de păr, telefon, tabletă, laptop (pentru școala online).
 
Buzoienii din Buzău pot dona în orașul Buzău până pe 18 decembrie la sediul Fundației Comunitare Buzău din Strada Victoriei 9, Buzău în timpul săptămânii (L-V între 9-14), cu un telefon înainte: 0750.720.049.
 
Buzoienii din București pot dona în strada Ion Brezoianu 38a, cu un telefon înainte: 0740.089.887
 
Asociația Atelierul de Bine va livra donațiile copiilor din Buzău, Glodeanu-Siliștea și Vadu Pașii în perioada 19 - 22 decembrie 2020. Detalii și fotografii vor fi publicate pe pagina Facebook a Asociației Atelierul de Bine
 
***
Asociația Atelierul de Bine
este o organizație non-profit care sprijină educația copiilor defavorizați din mediul rural.
 
Fundația Comunitară Buzău este un instrument al societății civile ce investește în dezvoltarea comunității buzoiene, folosind resurse locale. Fundația Comunitară Buzău sprijină organizațiile non-profit și persoanele cu inițiativă din Buzău în demersul lor de a transforma idei în realitate. Împreună facem din județul Buzău un loc mai bun pentru copiii noștri.