Luni, 24 martie 2014, a avut loc primul concert caritabil de muzica populara „TOT BANATU-I PENTRU VOI”, organizat de Fundatia „Pentru Voi” in parteneriat cu TVR Timisoara, pentru a sustine participarea grupului Pentru Voi Band la finala Festivalului European de Muzica pentru Persoane cu Dizabilitati Intelectuale, ce va avea loc in perioada 1-3 mai 2014 la Stockholm in Suedia.
 
La intalnirea de la Medicina au participat un grup numeros de studenti de la facultatile de medicina generala, medicina dentara si farmacie si cadre didactice de la institutiile mentionate, care au prezentat informatii stiintifice despre aceasta afectiune. De asemenea, au fost prezente si alte persoane cu Sindrom Down, parintii acestora si ziaristi. Tuturor celor prezenti le multumim din inima si pe aceasta cale.
Beneficiarii cu Sindron Down au povestit studentilor despre activitatile pe care le desfasoara la Fundatia „Pentru Voi”, despre importanta socializarii si obtinerii unor venituri proprii, precum si despre calatoriile la care au luat parte.
Dupa intalnirea de la Facultatea de Medicina, sarbatoritii zilei au servit pranzul la Pizzeria La Maria.
 
La concertul „TOT BANATU-I PENTRU VOI”, alaturi de Fundatia „Pentru Voi” au fost marii artisti banateni TIBERIU CEIA, FELICIA STOIAN, DUMITRU TELEAGA, DORIANA TALPES si CIPRIAN POP, precum si cunoscuta realizatoare radio, Adriana Marascu, reusind sa adunam fonduri pentru a implini visul Pentru Voi Band de canta pe scena Eurovisionului de la Stockholm.
Atmosfera evenimentului a fost una deosebita, plina de emotie atat de partea organizatorilor, cat si a participantilor, care au fost martorii unor recitaluri de exceptie si ai unui duet inedit intre marele rapsod al cantecului popular banatean, TIBERIU CEIA si Ghizela Ghereben, beneficiar de servicii sociale la
Fundatia „Pentru Voi” si componenta a formatei Pentru Voi Band. Totodata, concertul nu a fost lipsit de surprize, fiind organizata si o tombola cu premii precum vouchere la restaurant si spa, produse de ingrijire, articole de artizanat si un telefon mobil de care s-au putut bucura cei care au achizitionat bilete la joc. Sponsorii evenimentului au fost CBA Nimara Consulting SRL, Clubul Rotary, Vinoteca Tohani, Clinica Medicala Profilaxis, Arena Aqua Sport, Casa Bunicii, Life Care, Casa cu Flori si Eternity, iar partenerii media au fost Radio Timisoara si Ziua de Vest.

"Multumim tuturor celor care ne-au sprijinit in realizarea acestor evenimente emotionante, prin care am incercat sa ajungem la timisoreni care ne cunosc mai putin si sa le demostram ca desi sunt diferiti, beneficiarii nostri nu sunt mai putin  valorosi" a declarat Laila Onu, director executiv.

Pentru detalii si fotografii de la eveniment accesati www.pentruvoi.ro sau www.facebook.com/foundationpentruvoi.
 
Cu consideratie,
Laila Onu
Director executiv