In aceste zile, pentru prima data, un grup de 8 autoreprezentanti ai  Fundatiei „Pentru Voi”, au avut un seminar la Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica Gavojdia, impreuna cu 10 beneficiari ai acestui centru. In cadrul acestui seminar participantii si-au impartasit experienta si au invatat cum sa faca alegeri in viata si sa isi pledeze cauza. Aceasta activitate este organizata in cadrul unui proiect co-finantat printr-un grant din partea Elvetiei prin intermediul Contributiei Elvetiene pentru Uniunea Europeana Extinsa.
 
In 9 iulie 2014, Forumul European al persoanelor cu dizabilitati (EDF), cea mai mare organizatie nonguvernamentala pe plan mondial care apara drepturile a peste 80 de milioane de cetateni europeni cu dizabilitati si ale carui membre sunt exclusiv persoane cu dizabilitati, organizeaza la Madrid o intalnire a comisiei de femei, in care este membra si  Luminita Caldaras, autoreprezentanta de la Fundatia “Pentru Voi” si membra a boardului Platformei Europene a Autoreprezentantilor. Luminita Caldaras este persoana cu dizabilitati din Romania care este membra a acestei comisii, si care va sustine drepturile persoanelor cu dizabilitati intelectuale din Europa.

Ceilalti autoreprezentanti ai Fundatiei “Pentru Voi” participa la cele 2 scoli de vara pe care le organizeaza fundatia la Poieni Strambu, in perioada 7-26 iulie 2014. In total 85 autoreprezentanti vor participa la aceste scoli de vara, care isi propun sa le dezvolte intr-un cadru informal abilitatile de viata independenta.
            
„Fundatia „Pentru Voi” este  mandra de activitatea autoreprezentantilor nostri si de succesele lor pe plan international. Credem cu tarie ca ei sunt cei mai buni avocati ai cauzei lor, capabili sa determine schimbarea in societate pe care ne-o dorim si pentru care militam de 18 ani si care sa redea demnitatea  persoanelor cu dizabilitati intelectuale." a declarat Laila Onu, director executiv al Fundatiei “Pentru Voi”.
 
*Autoreprezentarea este miscarea a adultilor cu dizabilitate intelectuala care se auto reprezinta, iau cuvantul, isi exprima nevoile si iti apara drepturile.