Cu aceasta ocazie, organizatia sarbatoreste printr-un concert de pian sustinut special pentru noi de catre D-na Elizabeth Sombart, pianista de origine elvetiana, discipola a maestrului Sergiu Celibidache, fondatoarea Asociatiei Resonnance pentru tineri cu talent muzical. Concertul va fi sustinut vineri, 6 decembrie 2013, ora 18:00 in Sala de Spectacole a Cercului Militar National, intrarea fiind gratuita. 

De asemenea Organizatia a reusit sa mobilizeze 90 de sustinatori voluntari care vor dansa in data de 7 si 8 decembrie 2012 la ora 17:00 in complexul comercial SUNPLAZA (Piata Sudului) si in data de 7 decembrie la ora 18:00 in statia de metrou Unirii I pentru a demonstra ca DANSUL DEPASESTE DIFERENTELE ... inclusiv diferenta creata de o dizabilitate sau chiar de varsta. 

Sponsorii si partenerii evenimentelor noastre: Elizabeth Sombart - Asociatia Resonnance, Lavinia Spandonide - Fundatia Spandungino, Edi Stancu, Stefan Rebeja, Scoala Gimnaziala I-VIII nr. 62 – Bucuresti, Complexul Comercial SUNPLAZA, METROREX, Cofertaria ALICE. 

Va asteptam sa petreceti alaturi de noi! 

***
Pentru informatii suplimentare, va stam la dispozitie la tel/fax: 021 255 37 38, e-mail: office@organizatia-suedeza.ro, persoana de contact: Diana Dobre, tel: 0744 370 478. Puteti gasi informatii pe facebook: Organizatia_Suedeza_pentru_Ajutor_Umanitar_Individual, webpage: www.organizatia-suedeza.ro. 

Organizatia Suedeza pentru Ajutor Umanitar Individual ofera servicii sociale in Bucuresti si Voluntari, jud. Ilfov, pentru 15 tineri cu dizabilitati severe in cadrul a 3 centre rezidentiale, 40 tineri cu dizabilitati in cadrul unui centru de zi, 97 de varstnici in cadrul a 2 centre de zi. 
Mihaela Mohorea
Director