In competitie pentru Cupa HOSPICE s-au inscris déjà 12 companii, din diferite domenii de activitate, motivate de dorinta de a face bine si de a castiga mult ravnita cupa.

Competitia are loc pe terenul Clubului Sportiv Metaloglobus din Soseaua Pantelimon nr. 389-391. 

Competitia se va desfasura timp de o zi si va strange fonduri pentru HOSPICE Casa Sperantei, cea mai mare organizatie medicala non-profit care asigura gratuit servicii de ingrijire paliativa pentru copiii si adultii cu boli incurabile.

Fiecare companie care va participa la aceasta competitie a facut o donatie minima in valoare de 1000 de euro asigurand astfel continuitatea serviciilor gratuite oferite in comunitate. Festivitatea de premiere va avea loc la ora 14.00 cand fiecare companie va primi cate o cupa.

Multumim sponsorilor si partenerilor care au ales sa sustina cauza HOSPICE Casa Sperantei participand la aceasta competitie: Fundatia Vodafone Romania, Coca- Cola, Raiffeisen Bank, BGS, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing, Deloitte, GSK Romania, Siveco, Eden Red si InterContinental.

Puteti sustine serviciile fundatiei HOSPICE Casa Sperantei printr-un sms la 8843 in valoare de 2 euro. Numarul de SMS este valabil pana la data de 15 iunie 2014 si este oferit gratuit de Vodafone, Orange si Cosmote. Nu se percepe TVA.
 
*** 
HOSPICE Casa Sperantei (www.hospice.ro) este cea mai mare organizatie medicala non-profit din Romania care asigura gratuit servicii de ingrijire paliativa pentru copii si adulti cu boli terminale in Bucuresti, Brasov, Fagaras si Zarnesti.
 
Ingrijirea paliativa este menita sa amelioreze calitatea vietii pacientilor si familiilor acestora, atunci cand se confrunta cu probleme asociate bolilor amenintatoare de viata, prin prevenirea si inlaturarea suferintei, prin identificarea precoce, evaluarea si tratamentul durerii si al altor probleme de natura fizica, sociala, psiho-emotionala si spirituala. (dupa Definitia Organizatiei Mondiale a Sanatatii, 2002) 
HOSPICE asigura gratuit, de 22 ani, servicii de ingrijire paliativa si a fost desemnat centru de excelenta pentru Europa de Sud Est.
 
 
Contact media:
Daniel A. Bujorean, Manager de Comunicare, daniel.bujorean@hospice.ro, 0733 553 402