Ramanem uniti pentru o cauza speciala: sprijinul acordat femeilor din Romania care infrunta cancerul mamar. HOSPICE Casa Sperantei ofera gratuit servicii complete de ingrijire paliativa pentru persoanele care sufera de boli incurabile si pentru familiile acestora.
 
Gala BWFR va gazdui de asemenea un fashion show in care vor fi prezentate cee mai noi trenduri pentru 2016. Femei de afaceri membre BWFR vor fi cele ce vor prezenta modelele designerilor BWFR: Couture de Marie, The Wardrobe and Le Reve du Michou.

Irina Maria Ionescu, soprana a Operei Nationale din Bucuresti ne va incanta cu un moment de muzica clasica. Adrian Tanase, Vocea Romaniei, va sustine un recital live in cadrul evenimentului.
Stand Up comedy show – Crina & Co in a sexy show - Crina Zvoboda spectacol ventriloc.
Crama Averesti va asigura vinul ce insoteste un silent auction dedicata in totalitate unei cauze speciale: sprijinul acordat femeilor din Romania care infrunta cancerul mamar.
Cobzality, un proiect inspirit din folclorul romanesc autentic, va sustine un live act la Gala BWFR.

###
BWFR este o organizatie non-profit creata de femei, operata de femei si dedicata dezvoltarii femeilor, sprijinului femeilor si networking in arena de afaceri. Suntem dedicati sprijinirii femeilor din orice functie de conducere , femeile care sunt antreprenori, proprietari de afaceri, lideri de ONG-uri, manageri de corporatii, precum si orice femei ambitioase care doresc sa isi creasca activitatea de afaceri, sa se promoveze, sa mareasca reteaua si progresul luand inspiratie de la alte intreprinderi si femei de succes din toate tipurile de domenii.
 
HOSPICE Casa Sperantei, organizatie non-profit infiintata in 1992 la Brasov, a introdus conceptul de ingrijire paliativa in Romania. HOSPICE este cea mai mare fundatie din tara, care ofera gratuit servicii specializate de acest tip. Organizatia isi desfasoara activitatea in Brasov si Bucuresti, ingrijind copii si adulti diagnosticati cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de ingrijire paliativa, care sunt oferite in centre de zi, ambulatorii si unitati proprii pentru internare, la domiciliul pacientilor si in spitalele partenere.
HOSPICE Casa Sperantei dezvolta ingrijirea paliativa la nivel national si international prin informare, prin programe educationale dedicate profesionistilor, pacientilor si comunitatii si prin imbunatatirea legislatiei in materie.