Talentul si creativitatea nu au varsta! Daca stii sa-ti pastrezi sufletul tanar, poti descoperi la orice varsta talente nebanuite pana atunci. Calauziti de aceste principii seniorii FSC, membri ai clubului de pictura din cadrul Centrului de zi Dr. Stefan Ciobanu, invita bacauanii la un inedit vernisaj de pictura, ce va cuprinde cele mai reusite creatii ale lor din ultimii trei ani.

Vernisajul va avea loc marti 31 ianuarie 2017, incepand cu ora 17:00 si va fi gazduit de Cafe du Theatre. Evenimentul isi propune sa arate ca talentul nu are varsta, iar persoanele varstnice sunt persoane active, creative si reprezinta o sursa inepuizabila de inspiratie si intelepciune. De asemenea evenimentul doreste sa comemoreze trecerea in nefiinta, la finele anului trecut a pictorului Toader Barbierul, creatorul si mentorul timp de mai multi ani al clubului de pictura al seniorilor FSC.
 
“Asteptam cat mai multi dintre colaboratorii apropiati si simpatizantii organizatiei la Cafe du Theatre, sa ne bucuram impreuna de o seara de arta petrecuta intre prieteni, cu multe surprize pregatite de echipa FSC. Cei prezenti vor descoperi o lume fascinanta, creata de semeni de-ai nostri care, dupa varsta pensionarii nu s-au retras cu totul din viata sociala, nu si-au asumat resemnati un statut de persoane izolate care nu mai au nimic de oferit. Participand la activitatile oferite de FSC in cadrul centrului de zi pentru varstnici, si-au descoperit talentul plastic si au ajuns, in timp, sa realizeze lucrari foarte interesante”, Gabriela Achihai, presedinte FSC
 
Seara va cuprinde si alte momente placute, cum ar fi un mini concert de pian sustinut de o tanara bacauanca extrem de talentata. Rebeca Cojan a impresionat si in trecut la diverse evenimente ale FSC, ultima aparitie in care s-a facut remarcata fiind chiar la Gala Premiilor Comunitatii Bacauane din 2016 cand a acompaniat-o excelent pe soprana Gabriela Istoc.

Alte surprize vor fi pregatite si de clubul gospodinelor de la Centrul Dr. Stefan Ciobanu, care vor da o mana de ajutor colegilor de la clubul de pictura, pregatind dulciuri de casa si limonada proaspata cu ghimbir, ca tratatie pentru invitati, din partea casei!
 
Intrarea este gratuita, dar orice donatie este binevenita pentru sustinerea activitatilor clubului si in acest an. De asemenea, pasionatii de arta pot achizitiona tablourile expuse!

Multumim Cafe du Theatre pentru gazduire si sprijin in organizarea evenimentului!