Joi, 23 mai 2019, în prezența Majestății Sale Margareta, a avut loc Seara Fundației Regale Margareta a României. Evenimentul s-a desfășurat în Sala Regilor a Palatului Elisabeta și a fost dedicat celor mai valoroși parteneri și sponsori care au sprijinit proiectele Fundației de-a lungul timpului.
 
Seara Fundației Regale Margareta a României reunește în fiecare an personalități de prim rang din mediul economic, bancar, non-guvernamental, mass-media și cultural, lideri de afaceri care oferă un model de responsabilitate, altruism și spirit civic în România. Printre participanți s-au numărat Murielle Lorilloux (Vodafone România), Erik Hageleit (Hochland), Corina Vasile (Raiffeisen Bank), Felix Pătrășcanu (Fan Courier), Oana Velicu (Metropolitan Life), Daniela Bîndă (B&B Collection).
 
Evenimentul a prezentat o imagine de ansamblu asupra proiectelor sociale și educaționale ale Fundației și a adus recunoaștere celor mai importante iniţiative de implicare socială desfășurate de parteneri și sponsori în ultimii ani. Investiția generoasă a acestora oferă un viitor pentru tinerii artiști talentați și o viață mai bună pentru copiii, tinerii și vârstnicii aflați în situații vulnerabile. 
 
Majestatea Sa a oferit o seară plină de căldură și încredere invitaților. În discursul său, Mugurel Mărgărit, Directorul executiv al Fundației Regale Margareta a României, a adus în atenția publicului metoda intergenerațională care încurajează participarea socială a vârstnicilor.  
 
Compozitorul Sebastian Androne-Nakanishi, fost bursier al programului Tinere Talente, a emoționat publicul cu discursul său inspirațional despre talent, muncă, străduință, dar mai ales despre modul în care bursa primită l-a ajutat să își continue studiile și l-a sprijinit în evoluția sa artistică. 
Seara s-a încheiat cu un recital extraordinar susținut de bursieri ai programului Tinere Talente. 
 
Fundaţia Regală Margareta a României a fost înfiinţată în 1990 de către Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, împreună cu tatăl său, Regele Mihai.  De-a lungul celor 29 de ani de activitate, Fundația a dezvoltat numeroase proiecte durabile în domeniul educației, dezvoltării comunității, societății civile, sănătății și culturii. Astăzi, Fundația este o organizație neguvernamentală de elită care sprijină copii, tineri și vârstnici prin intervenții durabile, bazate pe schimbul de experiență și valori între generații.