Intre orele 11:00 si 20:00, Club Inspayer (str. Batistei, nr. 24A, 040 Bucuresti) devine inima unui targ de donatii dedicat strangerii de fonduri pentru Asociatia Touched Romania. Touched by an Angel este un eveniment la care fiecare achizitie reprezinta o bucurie atat pentru tine cat si pentru tinerele mame sprijinite de donatia ta. 
 
Targul ofera vizitatorilor sai o gama generoasa de produse si activitati. „Vanatorii” de obiecte unice de colectie pot descoperi comori ascunse in zona de produse donate, de la haine si accesorii la carti si jucarii. Pentru fetele cochete exista o sectiune dedicata exclusiv bijuteriilor create de voluntari impreuna cu mamele beneficiare ale Asociatiei. Bijuteriile expuse pentru vanzare sunt din materiale de foarte buna calitate: aur, argint, pietre naturale si cristale Swarovski, mamele urmarind indeaproape schitele designerilor sub supravegherea atenta a trainerilor specializati. Vizitatorii la targul de donatii pot participa la randul lor la atelierele de creatie de bijuterii. Tariful de participare la acestea se stabileste in functie de materialele folosite, astfel incat dupa acoperirea acestora, diferenta merge la fondul de donatii al Asociatiei. 
 
Toti vizitatorii targului pot participa la tombola organizata in cadrul evenimentului prin completarea talonului special. In asteptarea rezultatului participantii pot savura o cafea buna sau un ceai, alaturi de bunatati pregatite special pentru ei de voluntarii Touched, in zona de relaxare.
 
„O mamica care vine noua in centru inseamna deja un abandon in minus si o reala sansa de a-si incepe viata de la zero. Orice banut strans din vanzarea bijuteriilor lucrate de aceste mamici puternice inseamna foarte mult pentru ele. Va fi un sentiment placut sa stiti ca ati facut un bine cumparand bijuterii de la Touched Collection.” - Dana Rogoz, despre  Asociatia Touched Romania
 
Fondurile obtinute din produsele achizitionate de vizitatorii targului vor fi directionate catre achizitionarea produselor alimentare si acoperirea altor nevoi ale mamelor tinere aflate in situatii de dificultate emotionala, materiala sau educationala care sunt sprijinite de catre Asociatia Touched. 
 
Persoanele care au posibilitatea si disponibilitatea de a sustine eforturile Asociatiei facand o donatie sunt asteptate pe pagina de Facebook Touched Romania https://www.facebook.com/touchedromania, pentru mai multe informatii, si la adresa de mail raluca.zdrobis@gmail.comsi numarul de contact 0736.072.449 pentru donatii de produse pentru targ. 
 
Fiind un eveniment cu inima deschisa, si portile noastre sunt deschise tuturor: Touched by an Angeleste un targ fara taxa de intrare. Vizitatorii pot confirma prezenta la eveniment pe pagina dedicata acestuia https://www.facebook.com/events/776664905679602/

Despre noi
Touched Romania exista pentru a transforma vietile copiilor si a mamelor din intreaga tara aflate in situatii de dificultate oferindu-le sprijin emotional, material si educational in vederea prevenirii separarii copilului de familie si a reintegrarii socio-profesionale. Asociatia a fost infiintata in anul 2005 in Bucuresti ca raspuns la numarul mare de copii romani abandonati.  9 ani mai tarziu reteaua noastra a crescut si a ajutat pana in prezent peste 200 de persoane. Centrul Maternal Casa Agar previne  abandonul copiilor, ajuta mamele in dificultate si sprijina reintegrarea lor socio-profesionala. De asemenea, cu sprijinul partenerilor si voluntarilor nostri, sustinem copiii bolnavi sau abandonati din  spitalele cu sectii de oncologie pediatrica si pentru copii abandonati din Bucuresti. 
 
Contact pentru presa
Zdrobis Raluca
0736.072.449
Raluca.zdrobis@touchedcollection.ro
www.touchedromania.org