La eveniment a participat primarul municipiului Satu Mare, d-nul Dorel Coica, reprezentantii ONG-urilor si institutiilor membre ale Grupului de lucru inter-sectorial pentru prevenirea si combaterea excluziunii sociale – GIPEX, diversi sustinatori ai asociatiei si reprezentantii mass-mediei. La finalul intalnirii, edilul sef, a declarat ca va sustine in continuare munca pe care echipa Stea o realizeaza pentru incluziunea persoanelor aflate in dificultate, felicitand echipa pentru daruire si implicare.  

Zeci de copilasi de la scolile si gradinitele din Satu Mare si Doba au participat la activitatile socio-educative si la jocurile pregatite cu ocazia „Zilei Portilor Deschise” de catre o echipa de 15 voluntari francezi din cadrul asociatiei Solidarite Enfance Roumanie. Solarul din curte a fost una dintre atractiile evenimentului, vizitatorii fiind curiosi de culturile de spanac, ceapa, usturoi, ridichi si salata ingrijite de beneficiarii nostri. Ziua a continuat in tonuri vesele, cu ateliere de face-painting, concursuri cu premii si alte jocuri distractive care au umplut curtea asociatiei de voie buna. 

Echipa Asociatiei Stea multumeste tuturor celor care i-au fost alaturi la aceste evenimente si tuturor celor care au sprijinit activitatea asociatiei facand posibila munca noastra si intarindu-ne credinta ca o lume mai buna este posibila daca ne implicam sa o construim. 

„Ziua Portilor Deschise” s-a desfasurat in cadrul proiectului „Parteneriat inter-sectorial – baza serviciilor sociale de calitate” implementat in parteneriat cu Serviciul Public de Asistenta Sociala Satu Mare, Politia Locala a municipiului Satu Mare si Directia de Evidenta a Persoanelor in perioada 16 mai 2014 – 30 aprilie 2016. Proiectul este finantat prin granturile SEE 2009 – 2014, in cadrul programului Fondului ONG in Romania  (www.fondong.fdsc.ro).
 
***
Despre Asociatia Stea
Asociatia Stea este o organizatie neguvernamentala infiintata in anul 2004 a carei misiune este aceea de a contribui si de a milita pentru respectarea drepturilor fiecarui copil si tanar, pentru ca acesta sa se dezvolte ca parte a unei societati responsabile. Asociatia Stea lupta impotriva cersetoriei si a exploatarii copiilor si tinerilor sustinandu-i sa devina independenti prin educatie si obtinerea unui loc de munca.
 
Pentru mai multe detalii, va stam la dispozitie la telefon 0361-884330, persoana de contact: Leontina Volosciuc, asistent manager, sau va rugam sa accesati : www.asociatiasteasm.ro