Într-un demers de a sprijini sănătatea copiilor din România, Zewa anunță colaborarea cu Organizația Salvați Copiii România pentru modernizarea spitalelor de pediatrie din țară. Zewa susține Organizația Salvați Copiii în renovarea spitalelor de pediatrie, oferind 1% din valoarea vânzărilor realizate în perioada 15 mai - 15 iulie 2023, aplicat la prețul de listă al produselor, într-un plafon maxim de 250.000 RON. Prin această inițiativă, Zewa își consolidează angajamentul de a promova igiena și sănătatea prin soluții inovatoare și produse de înaltă calitate.

„Știm că siguranța și sănătatea copiilor sunt cele mai importante lucruri din lume. De aceea, suntem mândri să susținem Organizația Salvați Copiii în demersul de renovare a spitalelor de pediatrie. Ne dorim un viitor în care fiecare copil să crească într-un mediu sigur și sănătos, iar prin proiectele noastre încercăm să dăm o mână de ajutor pentru a face acest vis realitate. Contribuind la îmbunătățirea condițiilor din spitale, aducem o schimbare în bine atât pentru micii pacienți, cât și pentru familiile lor”, a declarat Mihaela Badea, Marketing Manager Consumer Tissue South East Europe la Essity (deținătorul mărcii Zewa).

În România, există 12 spitale de pediatrie, 118 secții și 112 compartimente specializate în pediatrie, însă multe dintre acestea nu îndeplinesc standardele europene în ceea ce privește infrastructura și echipamentele medicale. Aceste spitale și secții au nevoie de modernizare și îmbunătățiri constante, unele dintre ele având aceleași dotări și infrastructură nemodernizată  încă de la înființarea lor. Pentru a asigura un mediu sigur și confortabil pentru micii pacienți și cei care le sunt alături în timpul spitalizării, este esențial ca spitalele să ofere condiții adecvate, inclusiv băi suficiente la standarde europene, precum și facilități de ultimă generație.

"Sistemul medical românesc a fost supus unor presiuni majore în ultimii ani, iar nevoia de renovare și dotare este una esențială, mai ales în spitalele de pediatrie, unde șansa la o recuperare rapidă e dată de promptitudinea diagnosticului și de accesul rapid la servicii medicale de calitate. De aceea, apreciem responsabilitatea socială  și susținerea, o resursă de bine atât de importantă", a declarat Gabriela Alexandrescu, Președinte Executiv al Organizației Salvați Copiii.

Prin achiziționarea oricărui produs Zewa în perioada 15 mai - 15 iulie 2023 te alături cauzei și contribui la îmbunătățirea vieții copiilor spitalizați. În plus, dacă înscrii bonul fiscal pe site-ul www.zewa.ro, ai șansa să câștigi săptămânal în această perioadă câte un card cadou în valoare de 10.000 RON pentru renovarea casei tale. Mai multe detalii despre campanie, inclusiv regulamentul complet, sunt disponibile pe www.zewa.ro.

 

***

 

Despre Essity

Essity este o companie globală lider în domeniul igienei și îngrijirii sănătății, cu o prezență puternică pe piața mondială. Înființată cu scopul de a îmbunătăți calitatea vieții prin soluții de igienă și sănătate de înaltă calitate, Essity se dedică oferirii de produse și servicii care fac diferența în viața oamenilor. Avem o gamă largă de mărci puternice, inclusiv mărcile lider la nivel mondial TENA și Tork, dar și alte mărci bine-cunoscute precum Zewa, Libresse, Libero, JOBST, Leukoplast, Knix, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, pe care le comercializăm în aproximativ 150 de țări din întreaga lume. Sediul nostru principal este situat în Stockholm, Suedia, iar acțiunile noastre sunt listate pe NASDAQ Stockholm. Pentru mai multe informații, vă invităm să vizitați site-ul nostru www.essity.com.

 

Despre Zewa

Zewa este una dintre mărcile de top ale companiei Essity si este lider de piață în categoria produselor din hârtie din România. Cu o experiență vastă de peste 50 de ani, Zewa pune la dispoziția familiei tale o gamă diversificată de produse, precum hârtie igienică uscată și umedă, role de bucătărie, șervețele faciale și nazale, șervețele de masă. Istoria brandului Zewa începe în anul 1960, când a fost deschisă prima fabrică în orașul Mannheim-Waldhof, Germania, unde a fost inaugurată prima linie de producție dedicată produselor din hârtie de uz casnic.

În prezent, viziunea Zewa este dedicată îmbunătățirii calității vieții consumatorilor prin intermediul soluțiilor în materie de igienă. În ultimii ani, Zewa a dezvoltat o serie de noi produse, precum hârtia igienică cu AquaTube®, singurul tub dizolvabil de pe piață, hârtia igienică în 5 straturi, Zewa Just1, șervețelele faciale și nazale cu tehnologie inovatoare, care nu se destramă în cazul spălării accidentale la mașina de spălat. Pentru mai multe informații despre Zewa, vă invităm să vizitați site-ul nostru www.zewa.ro.

Despre Organizația Salvați Copiii

De 33 de ani, Salvați Copiii România construiește programe sociale, politici publice și practici solide în beneficiul copilului din România. Expertiza și complexitatea proiectelor la nivel național fac din organizație o instituție socială esențială, al cărei rol este medierea între societate și autoritatea publică, în beneficiul copilului. În cele peste trei decenii 3 de activitate, Salvați Copiii a intervenit activ în societate, identificând soluții concrete pentru protejarea și sprijinirea copiilor vulnerabili, și a militat, în același timp, pentru o colaborare viabilă cu autoritățile decidente, pentru asigurarea interesului superior al copilului. Salvați Copiii și-a asumat rolul de supraveghere vigilentă a autorităților publice, în așa fel încât acestea să implementeze politici publice de durată care să corecteze cauzele care duc la vulnerabilizarea copiilor. Totodată, organizația a reușit să creeze rețele active de solidaritate, prin încurajarea responsabilității sociale a companiilor și a societății, în sens larg. În calitate de membru al Save the Children, cea mai mare organizație independentă din lume care promovează drepturile copilului şi care cuprinde 30 de membri și desfășoară programe în peste 120 de țări, VIZIUNEA noastră este o lume care respectă, pentru fiecare copil, dreptul său la supraviețuire, educație, protecție și participare, asumându-ne MISIUNEA de a obține progrese importante privind modul în care copiii sunt tratați și producerea schimbărilor imediate și de durată în viața acestora. Peste 3.369.000 de copii au fost implicați în programele și campaniile Organizației Salvați Copiii.