Evenimentul caritabil s-a desasurat intr-un cadru elegant la restaurantul Castel Royal din Mosnita, unde s-au adunat fonduri in valoare de 6.000 de euro, bani care vor fi folositi pentru sustinerea serviciilor sociale oferite de Fundatia „Pentru Voi”.

„Multumim tuturor participantilor si sponsorilor celei de-a douasprezecea editii a Galei „Pentru Voi”. Generozitatea lor ne da putere sa continuam" a declarat Laila Onu, Director General.

Evenimentul a adus impreuna 100 de persoane dintre care amintim oficialitati locale: domnul Calin Ionel Dobra Vicepresedintele Consiliului Judetean Timis, domnul Dan Diaconu si domnul Traian Stoia Viceprimarii Municipiului Timisoara, membrii cluburilor Rotary din Timisoara, oameni de afaceri, colaboratori ai Unitatii Protejate „Pentru Voi”, voluntari, beneficiari ai fundatiei si parinti. 

Desfasuratorul Galei „Pentru Voi” a inclus retrospectiva anului 2015, povestea unui beneficiar, momente artistice semnate de „Pentru Voi” Band si demonstratii de karate ale echipei „Pentru Voi”, decorata in cadrul evenimentului cu centura galbena, portocalie si verde.  

De atmosfera deosebita s-a ocupat cu dedicare bine cunoscuta realizatoare TV Tania Tunas din cadrul TVR Timisoara, iar programul artistic a fost semnat de doi tineri talentati, Soprana Bianca Mihaescu si Baritonul Razvan Grozavescu din cadrul Casei de Cultura a Studentilor Timisoara, de Corul „Stephanos” al Bisericii Martirilor din Timisoara condus de dirijorul Parinte Profesor Nicolae Belean, care au incantat audienta colindand. Una din surprizele serii a fost oferita de domnul Dan Costineanu si formatia sa The Gears care a sustinut un recital de exceptie. 

Fondurile au fost adunate prin intermediul cecurilor, a licitatiei si a tombolei bogate, la care au fost 38 de castigatori, marele premiu fiind un laptop HP Business Notebook.
 
Le multumim sponsorilor: cofetariile si patiseriile Senneville si Codrina, Eta2U, Club Rotary Timisoara, Hotel Continental Timisoara, Teatrul National „Mihai Eminescu”, Lorenza Beauty Spa, Life Care, TOTO Events, Samdam Gifts, Elit Promoservice, Dentcof, Club de Handbal CSU Politehnica Timisoara, restaurantele Casa Ardeleneasca si Nora, celor care au dorit sa ramana anonimi si partenerilor media Ziua de Vest, TVR Timisoara si Raf media.
 
Evenimentul a fost organizat in cadrul unui proiect co-finantat printr-un grant din partea Elvetiei prin intermediul Contributiei Elvetiene pentru Uniunea Europeana extinsa.