“Arta Consumului” este o introspectie lejera si creativa despre importanta consumului in viata noastra si cat de mult publicitatea ne influenteaza perceptiile asupra vietii. Clipul de prezentare Creionetica la evenimentul Arta Consumului de Noaptea Agentiilor 2014 
 
Va fi o noapte de PROIECTII, EXPOZITIE si CONCERT!
 
De la 21:30 Sabridoz x Intimidatah vor face un live performance. Cei doi artisti s-au remarcat prin clipul REV, cu momente filmate la protestele din Kiev. https://www.youtube.com/watch?v=tL98_ZRJDoU 
 
Pentru o noapte Casa de pe Chei se va transforma intr-un spatiu expozitional. Vor fi prezentate afisele si videoclipurile campaniei Consumix, care semnaleaza cateva dintre problemele societatii de consum.
 
Am invitat o serie de initiative deosebite care ofera solutii alternative la consumul de masa, precum:
 
• Remesh
• Mesteshukar Butiq
• Atelierele React
• Atelierul de panza
• Sapun bun
• Bicicletele Spokes
• Anticariatul Printre Carti
 
Artistul David Sandor isi lanseaza un nou proiect, o instalatie uriasa pe care o va incepe la eveniment. 
 
La miezul noptii ne vom delecta cu un documentar SURPRIZA legat de imbinarea dintre arta si consum.
 
***
Creionetica
este o agentie multimedia dedicata cauzelor societale. Prin grafica, text, video, audio, fotografie, web design si evenimente interactive contribuim la dezvoltarea unei societati echilibrate. Credem ca business-ul ar trebui sa coexiste cu ecologia si echitatea si spre asta ne vom concentra toate eforturile.
 
Nu stam indiferenti la frenezia consumismului, la alienarea urbana si hiper-technologizarea care remodeleaza lumea din jurul nostru. Cautam in oamenii de langa noi si in organizatiile lor, umanitatea, inteligenta colectiva, sperand ca se pot desprinde de jungla de ciment. 
 
Afla mai multe despre ceea ce facem pe www.creionetica.ro