In data de 12 martie,  in cadrul Euro Hotel Gara de Nord Bucuresti, Asociatia Little People Romania organizeaza cea de a VI-a editie a Intalnirii Nationale a Voluntarilor in Domeniul Oncopediatric.
 
In intervalul 10.00-12.00, in cadrul unei prezentari Open Session, "deschidem portile” universului Little People si expunem intr-o maniera noua interactiunea pe care o avem zi de zi cu copilul bolnav de cancer din Romania. In cadrul aceastei sesiuni vom raspunde intrebarii ,,Si ce faceti voi pentru copiii bolnavi de cancer?” . 
 
Programul implementat in opt cele mai importante sectii de oncopediatrie din tara asigura interventii psihosociale bazate pe literatura internationala din domeniu, pe practici clinice si, nu in ultimul rand, pe convingerea ca un copil este un copil, indiferent daca este bolnav sau nu si are tot dreptul de a trai fiecare moment al vietii lui din plin, „are voie” sa rada, sa se joace si sa fie fericit!
  
Vom prezenta studii de caz din fiecare oras in care implementam servicii de suport psihosocial specific gandite pentru pacientii copii bolnavi de cancer si retrospectiv reusitele anului 2015, in prezenta voluntarilor din intreaga tara, specialisti, doctori, tineri supravietuitori de cancer. Vom vorbi despre tehnicile inovative implementate, despre premierele aduse in domeniul oncopediatric din Romania. 1925 de copiii au beneficiat de terapii si interventii puse la dispozitie de voluntarii si specialistii asociatiei in anul 2015.