„Bayer impartaseste cu angajatii si partenerii sai angajamentul de a inova si de a dezvolta solutii care imbunatatesc viata oamenilor. Prin aceasta initiativa angajatii Bayer isi aduc contributia in comunitate dincolo de responsabilitatile zilnice de serviciu si intind cu entuziasm o mana de ajutor celor aflati in nevoie. Impreuna cu Habitat for Humanity Romania putem construi o viata mai buna pentru cei mai putin norocosi”, a declarat Andreas Schremmer, Managing Director Bayer Romania.

“Voluntarii vin pe santierele noastre pentru a ne ajuta la constructia si renovarea locuintelor. Insa ei contribuie cu mai mult decat munca fizica. Voluntarii nu ne ajuta doar la ridicarea unor pereti, ci la crearea unor legaturi, intre cei care ajuta si cei care au nevoie de ajutor. Nu renoveaza doar locuinte, ci ofera sansa unui viitor mai bun. Impreuna cu Bayer suntem cu un pas mai aproape de visul nostru: o lume in care toti oamenii sa aiba un loc decent in care sa traiasca”, a declarat Mario DeMezzo, director national Habitat for Humanity Romania.

Prin programul “Totul incepe acasa!” casele din cadrul SOS Satele Copiilor vor fi renovate si eficientizate energetic. In fiecare casa locuieste o mama sociala, ce are in grija 6-7 copii. Casele au fost date in folosinta acum 20 de ani si nu au mai fost renovate de atunci, fiind intr-o stare avansata de degradare si cu un consum energetic ridicat.

***
Despre Bayer Romania - Stiinta pentru o viata mai buna
Bayer este o companie de nivel mondial cu competente de baza in domeniul sanatatii, agriculturii si materialelor din polimer de inalta tehnologie. In calitate de companie axata pe inovatii, stabileste tendinte in domeniile care se bazeaza foarte mult pe cercetare. Produsele si serviciile Bayer sunt proiectate pentru a aduce beneficii persoanelor si pentru a imbunatati calitatea vietii acestora. In acelasi timp, Grupul are drept scop crearea de valoare prin inovatii, dezvoltare si rentabilitate ridicata. Bayer respecta principiile dezvoltarii durabile si responsabilitatile sociale si etice in calitate de persoana juridica. In anul fiscal 2014, Grupul a avut 118.900 de angajati si a avut vanzari totale de 42,2 miliarde de euro. Cheltuielile pentru investitii s-au ridicat la 2,5 miliarde de euro, cheltuielile pentru cercetare si dezvoltare s-au ridicat la 3,6 miliarde de euro. Pentru mai multe informatii, accesati www.bayer.com.

Despre Habitat for Humanity Romania
Habitat for Humanity este o organizatie non-profit prezenta in 70 de tari cu misiunea de a eradica locuirea saracacioasa. Habitat for Humanity Romania construieste, reabiliteaza, ofera consultanta, suport tehnic si deruleaza programe de eficienta energetica si de preventie si raspuns la dezastre pentru grupuri vulnerabile. In Romania este de 19 ani, timp in care a ajutat peste 36.000 de oameni sa aiba un loc mai bun in care sa traiasca.