Formular Tineri Jurați @ GSC 2024:


Gala Societăţii Civile a dat start call-ului pentru Tineri Juraţi care vor evalua și premia proiectele înscrise în secţiunea „Tineri de Bine”. Totodată, Tinerii Jurați selectați vor lua parte și la evaluarea proiectelor eligibile pentru Marele Premiu al GSC 2024.

Așadar te așteptăm să aplici dacă:
  • Ai între 19 și 25 de ani
  • Ai iniţiat, coordonat şi implementat sau ai fost parte din proiecte dezvoltate în folosul comunităţii / societăţii şi ne poţi detalia şi demonstra rolul şi responsabilităţile pe care le-ai avut în cadrul proiectelor
  • Eşti disponibil/disponibilă pentru trainingul de jurizare şi pentru jurizarea proiectelor în perioada martie-mai 2024. Jurizarea va fi individuală şi online, și se va desfășura în două etape.

Calendar:
Training jurizare: o zi in luna martie
Etapa 1 de jurizare: 1 aprilie – 19 aprilie (presupune dedicarea a aprox. 20 de ore în total pentru jurizare, oricând în acest interval)
Etapa 2 de jurizare: 13 mai – 24 mai (aprox. 10 de ore dedicate în total evaluării, oricând în acest interval)

Deadline: 1 martie 2024, ora 23:59
Detalii mai pe larg despre competiţie şi despre procesul de selecţie aici. Dacă ai întrebări înainte de a completa formularul, scrie-ne pe contact@galasocietatiicivile.ro sau pe Facebook & Instagram GSC.