Formular Tineri Jurați @ GSC 2022:


Gala Societăţii Civile, cea mai amplă competiţie care promovează și premiază activitatea sectorului neguvernamental din România şi ASAP, program dedicat luptei împotriva poluării cu plastic lansează un call pentru Tineri Juraţi @GSC 2022, pentru a evalua proiectele înscrise în secţiunea “Tineri de Bine” din cadrul competiţiei anuale.

Aplică dacă:
  • Ai între 19 și 25 de ani
  • Ai iniţiat, coordonat şi implementat sau ai fost parte din proiecte dezvoltate în folosul comunităţii / societăţii şi ne poţi detalia şi demonstra rolul şi responsabilităţile pe care le-ai avut în cadrul proiectelor
  • Eşti disponibil/disponibilă pentru trainingul de jurizare şi pentru jurizarea proiectelor în lunile iunie si iulie 2022. Jurizarea va fi individuală şi online, va avea loc în intervalul 21 iunie - 12 iulie şi presupune dedicarea a aprox. 20 de ore în total oricând în acest interval.

Deadline: 13 mai 23 mai 2022, ora 23:59
Detalii mai pe larg despre competiţie şi despre procesul de selecţie aici. Dacă ai întrebări înainte de a completa formularul, scrie-ne pe contact@galasocietatiicivile.ro sau pe Facebook & Instagram GSC.