close

Juriu

Andreia  Cucu

Andreia Cucu

PR & Communication Manager - GSK Romania

Andreia Cucu are o experienta de 10 ani in comunicare in companii multinationale si agentii de PR, in prezent fiind Managerul de Comunicare si PR al GlaxoSmithKline (GSK) Romania, una dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume, cu o prezenta locala de peste 20 de ani si mai mult de 1.100 de angajati in Romania.

In cadrul GSK Romania, Andreia conduce Departamentul de Comunicare, fiind responsabila de elaborarea si implementarea strategiei integrate de comunicare externa, interna si de CSR a grupului in Romania. In plus, de la inceputul anului 2011, Andreia a preluat, suplimentar responsabilitatilor sale din Romania, si rolul de Central Europe Communications Lead, coordonand comunicarea interna a GSK in regiunea Europei Centrale, din care face parte si Romania alaturi de alte 16 tari.

Expertiza Andreiei in comunicare acopera arii diverse, precum comunicare corporativa, product communication, Corporate Responsibility, comunicare interna si programe de voluntariat, comunicare de criza, change communication, relatii publice si organizare de evenimente in industrii precum farma, telecomunicatii, energie, sectorul imobiliar, non-profit si altele.



Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes