close

Abonează-te la newsletter

Lasă-ne adresa de email
și fii primul care află noutățile.




Participanti & Proiecte



VREAU SA AJUT



| Organizator:
    Fundatia Mereu Aproape
| Categorie:
    Sanatate
| Problema de fond
    Copiii sunt bolnavi de foarte multe afectiuni care nu pot fi tratate in tara si ca atare au nevoie de ajutor penru a putea merge la clinicile din strainatate.
Sute de rugaminti vin in fiecare zi la fundatie si incercam sa ne ocupam de cat mai multe cazuri, sa le mediatizam si sa le oferim suportul moral, financiar si tot ce au nevoie pentru a le salva viata sau pentru a le -o prelungi pe cat posibil acolo unde nu mai este nicio sansa.


| Scopul proiectului
    Proiectul a urmarit si urmareste sa ajute cat mai multi copii care sufera de boli foarte grave. Urmareste sa le salveze viata.

VREAU SA AJUT VREAU SA AJUT VREAU SA AJUT

| Aria geografica
    ROMANIA

| Rezumat
    Proiectul a demarat deoarece suntem fruntasi pe listele bolilor oncologice mai ales la copii. Campania se adreseaza copiilor intre 0-18 ani.
Suntem singura tara in care se nasc copii deja bolnavi de cancer. Sistemul medical romanesc nu poate sustine terapia alopata necesara salvarii vietilor acestor copii.
Fara camere sterile, citostatice, fara aparatura medicala vitala mentinerii vietii in boala de cancer nu putem pune un diagnostic correct, nu avem RMN la 5 unitati. Dozatoare de solutie chimio sau alte teste obligatorii si costisitoare in tratamentul oncologic.
Ajutam in fiecare luna 4 copii cazuri medicale/ copii. Fiecare caz are o saptamana de promovare in care se afiseaza si numarul de SMS 848 la care se strang donatiile dar si 3 numere romtelecom: 0 900 900 301- 10 euro/apel, 0 900 900 303 – 3 euro/apel, 0 900 900 305 – 5 euro/apel.
Copiii acestia sufera de boli grave care nu se pot trata in Romania dar isi gasesc ajutorul in clinici din Europa, Asia si America.
Le oferim copiilor sustinerea financiara pe toata durata tratamentului care poate fi si de pana la 2 ani.
Pana in aceasta luna am ajutat 59 de cazuri de copii. Am salvat viata copiilor cu malformatii cardiac, le-am redat vederea, am facilitat transplantul de cornee si implantare cocleara.


| Date beneficiari
    Beneficiarii directi ai campaniei sunt copiii care sufera de boli foarte grave, copii cu varste cuprinse intre 0-18 ani.

| Rezultatele proiectului
    Pana acum am ajutat 59 de cazuri, am salvat viata copiilor iar pe unii ii tinem inca sub tratament.
Prelungirea vietii copiilor, salvarea lor si imbunatatirea calitatii vietii copilului si a familiei prin accesul la un sistem medical performant extern si la informatii pentru mentinerea vietii copilului.
Scopul si obiectivele au fost atinse prin toate mijloacele de promovare si informare pe cate le-am creat in scopul ajutarii acestor copii.


| Bugetul proiectului (in RON)
    262849935

| Parteneri
    Orange, Vodafone, Cosmote, Rometelcom, Antena 1

| Website-ul proiectului
    http://fundatiamereuaproape.ro/category/campanii/vreau-sa-ajut/





Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes