close

Abonează-te la newsletter

Lasă-ne adresa de email
și fii primul care află noutățile.




Participanti & Proiecte



Povesti inspirationale StartEvo



| Organizator:
    Asociatia StartEvo
| Categorie:
    Comportament civic si participare publica
| Problema de fond
    Prin septembrie un studiu GFK ne-a aratat in cifre ca doar 21% dintre romani fac ceva ca sa aiba succes pe plan personal. Actioneaza si nu asteapta nimic de la nimeni. In rest, fie asteapta de la altii sa ii ajute - societatea, parinti, guvernul, Basescu, vecina de la 3, sistemul de educatie din romania, etc., fie nu mai cred in nimic si nu mai au nici macar asteptari.

Pentru ca stim ca se poate, venim cu exemple ale unor oameni dintre acei 21% care actioneaza, care fac ceva pentru ei.

Prin actiunile noastre PROMOVAM cei 21% ca unica modalitate pe care o putem influenta prin care sa evoluam personal si sa ne fie mai bine.


| Scopul proiectului
    Ce speram?

Sa crestem increderea oamenilor in propiile forte, sa-i determinam sa actioneze si sa faca si ei ceva in viata.

Si cel mai bun mod de a face asta este sa NU vorbim teoretic, din carti, ci sa le aratam exemple de succes in carne si oase, care spun din experienta lor cum au ajuns sa aiba succes :)


Povesti inspirationale StartEvo Povesti inspirationale StartEvo Povesti inspirationale StartEvo

| Aria geografica
    oriunde in tara

| Rezumat
    Filmam povesti de succes ale unor oameni care au demonstrat ceva in viata, care prin puterea exemplului inspira si motiveaza. Oameni cunoscuti si mai putini cunoscuti, de la care ai ce invata.

Daca ei au reusit noi de ce nu suntem in stare? Ce ne lipseste? Care este secretul? Exista vreo reteta pentru succes?

Oameni precum Teo Trandafir, Sergiu Nicolaescu, Andreea Marin Banica, Smiley, Connect-R, Nasu', Robert Turcescu, Bogdan Naumovici, Mircea Toma, actori, cantareti, oameni de business, policitieni, sportivi, psihologi, oameni simpli dar cu povesti extraordinare si-au spus deja povestea pentru StartEvo, ba mai mult ne sustin si ne sprijina in continuare. Peste 90 de povesti sunt deja pe site, peste 100 filmate.

Zeci de mii de vizualizari ale videorurilor pe site-ul nostru si alte zeci de mii ale videourilor noastre pe site-uri partenere (realitatea, libertatea, evz.ro, romania libera, forbes, etc.) care ne-au preluat continutul, arata ca sunt oameni dornici sa asculte si sa invete de la aceste modele ale societatii.

Romania are oameni cu care sa ne mandrim. Prin puterea exeplului pozitim vrem sa aratam ca se poate. Ca daca incepi sa crezi in propiile forte si face ceva si actionezi o sa reusesti si TU.



| Date beneficiari
    Cand oamenii care vizioneaza povestile de succes ne scriu ca sunt inspirati si ca au inceput la randul lor sa actioneze si o fac cu succes, ne dam seama ca am reusit sa trasmitem asa cum trebuie mesajul.

| Rezultatele proiectului
    Pana in acest moment am publicat peste 90 de personalitati din Romania si USA, din diverse domenii: de la business la arta, de la politica la sport. Sergiu Nicolaescu, Petre Roman, Yorgos Yoannidis, Rodica Popescu Bitanescu, Andreea Marin Banica, Smiley, Wilmark, Teo Trandafir, Nasul, Robest Turcescu, Garcea, Mircea Toma, Monica Tatoiu, Niels Schnecker, Sandra Pralong, Bogdan Naumovici, etc, etc

Avem like-uri pe facebook date de catre cei care ne urmaresc filmuletele: Ex: Connect-R http://startevo.com/connect-r/ a strans peste 500 de like-uri, spunand cum a vandut ziare si a impartit pliante la inceputul carierei, ca sa isi plateasca costurile de studio



| Bugetul proiectului (in RON)
    0

| Parteneri
    Asociatia StartEvo

| Website-ul proiectului
    www.StartEvo.com





Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes