close

Abonează-te la newsletter

Lasă-ne adresa de email
și fii primul care află noutățile.




Participanti & Proiecte



Cu drag pentru viitor



| Organizator:
    Asociatia Cetatea Voluntarilor Arad
| Categorie:
    Sanatate
| Problema de fond
    Lipsa de conditii decente de tratare a copiilor si cererile parintilor si ale medicilor ne-au motivat sa schimbam fata sistemului medical din Arad, in special, cel dedicat celor mici.

| Scopul proiectului
    Ne-am dorit ca cei mici însoțiți de părinți să fie tratați în condiții de cea mai înaltă calitate și să aibă minimul de comfort în perioadele delicate iar personalul medical să aibă un mediu de lucru la standarde europene, motivați fiind să nu părăsească sistemul medical de stat românesc.

Cu drag pentru viitor Cu drag pentru viitor Cu drag pentru viitor

| Aria geografica
    Arad

| Rezumat
    Obiective propuse:
Proiectul “#cudragpentruviitor” a avut ca scop reabilitarea Secția de Boli Infecțioase copii (Etaj 1, parter si Ambulator Integrat demisol) din cadrul Spitalului Judetean și Secția de Neonatologie din cadrului Spitalului Matern Arad.

Desfășurarea campaniei: 2019
In anul 2019 s-a reabilitat demisolul si parterul Secției de Boli Infecțioase Copii din cadrul Spitalului Judetean. Demisolul a fost transformat dintr-un spatiu insalubru, in primul Ambulator integrat. Tot in 2019 am reabilitat in cadrul proiectului #cudragpentruviitor si Sectia de Neonatologie din cadrul Spitalului Matern.

Misiunea:
Reabilitarea acestor Secții medicale au avut ca și target copii, părinții dar și cadrele medicale. Ne-am dorit ca cei mici însoțiți de părinți să fie tratați în condiții de cea mai înaltă calitate și să aibă minimul de comfort în perioadele delicate iar personalul medical să aibă un mediu de lucru la standarde europene, motivați fiind să nu părăsească sistemul medical de stat românesc.
Toate lucrările de reabilitare din cadrul acestui proiect au fost suportate de către arădeni, persoane fizice, juridice, companii și persoane publice care au ajutat la promovarea proiectului.


| Date beneficiari
    Beneficiari directi: 2500 copii / an cu vârsta între 0-16 ani din județul Arad

| Date beneficiari
    Beneficiari indirecti: 2500 adulti / an dintre care cadre medicale si auxiliare si parinti/insotitori ai copiilor

| Activitati
    Toate lucrările de reabilitare din cadrul acestui proiect au fost suportate de către arădeni, persoane fizice, juridice, companii și persoane publice care au ajutat la promovarea proiectului prin diverse actiuni proprii si comune. Persoanele publice au devenit ambasadori ai proiectului, promovand campania prin purtarea de tricou cu indemn la trimitearea de sms-uri si prin semnarea de produse specifice si scoaterea lor la licitatii. De asemenea, am pus la dispozitie si un numar unic de sms in valoare de 4 euro la 8864 cu textul "DRAG".


| Rezultatele proiectului
    Reabilitatea parterului Secției de Boli Infecțioase Copii;
Reabilitarea demisolului clădirii Sectiei de Boli Infectioase Copii care a devenit primul Ambulator al Secției din Arad;
Reabilitarea Sectiei de Neonatologie din cadrului Spitalului Matern;


| Bugetul
    1712341,94

| Parteneri
    Consiliul Judetean Arad, Primaria Municipiului Arad, Spitalul Judetean Arad, DSP Arad, ISU, Inspectoratul de Politie, mediul privat si comunitatea aradeana si nu numai

| Website proiect
    https://www.facebook.com/cetateavoluntarilor.arad/





Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes