close

Abonează-te la newsletter

Lasă-ne adresa de email
și fii primul care află noutățile.




Participanti & Proiecte



Globalworth Camp Day & Charity Days 2017



| Organizator:
    Globalworth Real Estate Investment
| Categorie:
    Campanii de comunicare pe teme sociale
| Problema de fond
    Globalworth a sustinut numeroase comunitati locale, initiative caritabile si spitale din Romania in decursul ultimilor 10 ani, concentrandu-se predominant pe cei aflati in dificultate si oferind o atentie speciala copiilor, orfelinatelor, familiilor neprivilegiate, mamelor singure si pacientilor care au nevoie de tratamente paliative. Astfel, sprijinul oferit organizatiei Hospice Casa Sperantei, in special pentru centrul acestora de la Adunatii-Copaceni, a venit in continuarea acestor actiuni.

| Scopul proiectului
    Scopul principal al proiectului a fost sa aratam copiilor de la Hospice ca nu sunt singuri in batalia pe care o duc. Globalworth crede cu tarie ca a fi implicat activ si a le arata ca au pe cineva alaturi este cel putin la fel de important ca contributia financiara si, tocmai de aceea, scopul proiectului a fost de a implica cat mai multi angajati in evenimente, in calitate de voluntari, si evident, cat mai multi copii.

Globalworth Camp Day & Charity Days 2017 Globalworth Camp Day & Charity Days 2017 Globalworth Camp Day & Charity Days 2017

| Aria geografica
    Adunatii-Copaceni; Bucuresti

| Rezumat
    

| Date beneficiari
    1.650 copii de la fundatiile Hospice Casa Sperantei, Salvati Copii, United Way, Sf. Dimitrie, Asociatia Un Strop De Fericire si multe altele.

| Date beneficiari
    

| Activitati
    Pentru cea de-a doua editie a Globalworth Camp Day 2017, Globalworth a adus impreuna peste 600 de oameni care s-au simtit extraordinar impreuna. Peste 150 voluntari si organizatori s-au adunat la Adunatii-Copaceni si au organizat workshop-uri pentru 450 de copii de la fundatiile Hospice, Make-A-wish, Sf. Dimitrie, Un strop de fericire si Asociatia Procultura Surzilor. Impreuna, copii si voluntarii au jucat fotbal, au facut jucarii, au invatat cum sa faca origami si au realizat multiple activitati care au adus zambetul pe buzele fiecaruia dintre participanti. Spre delectarea copiiilor, celebritati ca Lidia Buble, Nicole Cherry, Bogdan Stelea si Ciprian Marica au participat la activitati si au animat atmosfera.

Apoi, am hotarat sa transformam saptamana de dinaintea Craciunului in oportunitatea perfecta de a aduna angajatii pentru o activitate diferita de echipa, una care nu le aduce doar lor zambetul pe buze, ci si celor aflati in nevoie. Asa a aparut Globalworth Christmas Charity Days 2017, probabil cel mai mare eveniment caritabil de Craciun din Bucuresti.

Dimineata de dupa Sfantul Nicolae, angajatii au descoperit la birou un spatiu total diferit - lobby-ul cladirii Globalworth Tower a fost transformat intr-o feerie de Craciun. La scurt timp, copii de la fundatiile de caritate partenere au ajuns in lobby si au putut participa la atelierele de Craciun organizate special pentru ei - jucarii de lemn, decoratiuni de craciun, origami, papusi, globuri, decoratiuni pe turta dulce. Ajutoarele lor au fost, desigur, angajatii. Timp de patru zile, au petrecut un timp minunat impreuna cu 1200 copii de la fundatiile Hospice Casa Sperantei, Salvati Copii, United Way, Sf. Dimitrie, Asociatia Un Strop De Fericire si multe altele.

Campania a inclus:

BTL - organizarea celor doua evenimente de la Hospice Casa Sperantei (Globalworth Camp Day) si Globalworth Tower (Globalworth Charity Days)
PR - comunicate de presa & media relations
Social Media

Pe canalele Globalworth: site & facebook
Pe canalele asociatiilor partenere:Make a wish, United Way Romania, Salvati copii, Hospice Casa Sperantei


| Rezultatele proiectului
    Evenimentele au adunat, pe langa intreaga echipa Globalworth (peste 70 de angajati) si peste 1600 copii, si mii de alti oameni - chiriasii care au sediul in Globalworth Tower (Vodafone, Huawei, Inditex, Nespresso si multi altii), dar si vizitatori curiosi.

| Bugetul
    > 50.000 Euro

| Parteneri
    Primul eveniment, derulat in partneriat cu Hospice Casa Sperantei a avut loc la Adunatii-Copaceni si a strans peste 450 de copii, atat de la Hospice, cat si de alte asociatii caritabile cum ar fi Make a Wish, Concordia, Fundatia Sf. Dimitrie, Procultura surzilor. Al doilea eveniment, desfasurat in preajma sarbatorilor de iarna, a avut loc in lobby-ul cladirii Globalworth Tower, unde a reunit pe parcursul a 3 zile peste 1200 copii, peste 80 de voluntari si cele mai importante ONG-uri (Hospice Casa Sperantei, Salvati copii, United Way, Make a Wish, Concordia, Fundatia Sf. Dimitrie), devenind cel mai mare eveniment caritabil de Craciun din Bucuresti.

| Website proiect
    





Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes