close

Abonează-te la newsletter

Lasă-ne adresa de email
și fii primul care află noutățile.




Participanti & Proiecte



Intalnirea anuala a Voluntarilor



| Organizator:
    Salvati Copiii Romania
| Categorie:
    Proiecte pentru tineret
| Problema de fond
    Punctul de pornire a initierii a fost nevoia de recunoastere a meritelor voluntarilor implicati activ in proiectele Organizatiei Salvati Copiii in anul 2012; de aceea, am organizat un eveniment in cadrul caruia acestia sa beneficieze atat de activitati de recreere si de premii, cat si de activitati de invatare non-formala, care sa le ofere o perspectiva de implicare in noi proiecte in anul urmator.

| Scopul proiectului
    Scopul Intalnirii anuale a Voluntarilor a fost de a motiva voluntarii prin activitati din sfera celor in care ei se implica activ, si prin premierea lor intr-un cadru festiv.De asemenea, ne-am propus sa unim cat mai mult echipa nationala de voluntari. Este important ca ei sa stie ca se pot baza mereu pe ceilalti colegi din tara. In acest sens am organizat exericitii de team building prin care ei sa se imprieteneasca si sa relationeze cat mai mult.

Intalnirea anuala a Voluntarilor Intalnirea anuala a Voluntarilor Intalnirea anuala a Voluntarilor

| Aria geografica
    Bucuresti, Sibiu

| Rezumat
    Întâlnirea Anuală a Voluntarilor a reunit 110 tineri voluntari din România şi Republica Moldova. Aceşti tineri participă şi se implică activ în viaţa comunităţii, contribuind în organizarea şi derularea activităţilor de voluntariat. Scopul acestui eveniment a fost de a recunoaşte meritele voluntarilor, facilitând interacţiunea şi împartăşirea de experienţe de voluntariat între tinerii participanţi.
Evenimentul a constat în organizarea unor ateliere de lucru, după cum urmează:
- consultări cu privire la legea voluntariatului;
- ateliere de invatare non-formala, organizate si moderate de voluntari ai Salvati Copiii, pe temele: drepturile copilului, comunicare, educatie pentru sanatate;
- discursuri şi interacţiuni cu speakeri motivaţionali, activi în domeniul voluntariatului şi tineretului;
- oferirea de diplome si premii pentru participanţi, într-un cadru festiv.


| Date beneficiari
    Liderii de voluntari ai Organizatiei Salvati Copiii au participat la organizarea evenimentului, au moderat atelierele de invatare non-formala si au efectuat procesul de evaluare a proiectului.
Ceilalti voluntari participanti la eveniment continua sa se implice, ca urmare a participarii la atelierele moderate de lideri, in programele Salvati Copiii privind drepturile copilului, educatie pentru sanatate, voluntariat. Ei sunt implicati in activitati de care beneficiaza alti voluntari, care devin, astfel, beneficiari indirecti ai Intalnirii Anuale a Voluntarilor.


| Rezultatele proiectului
    Proiectul a avut drept rezultate evolutia personala si profesionala a voluntarilor (dezvoltarea abilitatilor de comunicare, de lucru prin metode non-formale de educatie, o mai buna relationare in cadrul echipei de voluntari). Alte rezultate: initiative propuse de voluntari, cresterea implicarii lor in proiectele din anul 2013.


| Bugetul proiectului (in RON)
    41050

| Parteneri
    Autoritatea Naţională pentru Tineret şi Sport

| Website-ul proiectului
    





Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes