close

Abonează-te la newsletter

Lasă-ne adresa de email
și fii primul care află noutățile.




Participanti & Proiecte



VREAU SA FIU DEMN



| Organizator:
    Fundatia Mereu Aproape
| Categorie:
    Comportament civic si participare publica
| Problema de fond
     Proiectul a pornit de la ideea de a le reda oamenilor speranta ca pot trece peste greutati.
In urma anchetei sociale pe care o facem la fiecare dintre posibili beneficiari identificam nevoile acestora: medicamente, hrana, haine, lemne de foc, ajutor cu obiectele necesare la repararea caselor in care locuiesc, gasirea unor locuinte sociale pe care primaria le-o poate oferi.



| Scopul proiectului
    Scopul proiectului este acela de a ajunge la cat mai multi beneficiari si de a le gasi o rezolvare pentru problemele pe care acestia le intampina.
Obiectivele sunt acelea de a identifica si gasi cat mai multi sponsori pentru a ajunge la cat mai multi oameni.


VREAU SA FIU DEMN VREAU SA FIU DEMN VREAU SA FIU DEMN

| Aria geografica
    NATIONALA

| Rezumat
    “Vreau sa fiu demn” a pornit de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor sociale primare ale oamenilor saraci din tara noastra. Ne-am dorit si ne dorim sa ii facem pe oameni sa se apropie unii de altii, sa se ajute intre ei astfel incat voluntariatul sa prinda aripi si la noi in tara.
Noi suntem de fapt liantul dintre toti cei care vin in ajutorul beneficiarilor nostri.
Identificam problemele acolo unde ele sunt si le gasim rezolvarea cu ajutorul celor care se implica- sponsori, oameni simpli sau institutiile de stat.
Toate acestea dat fiind faptul ca nivelul de trai este din ce in ce mai scazut in ultimii ani, sunt mii de familii care nu au banii necesari sa isi tina copiii in scoli, sa le ofere hrana zilnica sau sa le cumpere hainute groase in timpul iernii. De asemenea, pentru multi dintre beneficiarii campaniei noastre medicamentele de care au nevoie sau lemnele pentru foc din timpul iernii lipsesc cu desavarsire. Obiectivele noastre sunt acelea de a le identifica nevoile beneficiarilor nostri (persoane foarte sarace) si de a gasi solutiile prin care sa le rezolvam aceste probleme.

Resursele gasite pentru a ii ajuta pe beneficiarii nostri sa treaca mai usor peste problemele pe care le au sunt sponsorizari ce constau in lucrurile de care acestia au nevoie.
Activitatile campaniei “ Vreau sa fiu demn” constau in identificarea beneficiarilor, anchete sociale si obtinerea de sponsorizari pentru acestia. De asemenea, tot in cadrul campaniei gasim si modalitatile de parteneriate cu diverse companii de transport cu ajutorul carora toate ajutoarele ajung direct la beneficiari.


| Date beneficiari
    Beneficiarii ne-au ajutat cu identificarea problemelor pe care acestia le au.

| Rezultatele proiectului
    Rezultatele sunt vizibile intr-un timp foarte scurt. Imediat ce gasim o rezolvare a necesitatilor beneficiarilor nostri, acestea ajung indata la ei. Fie ca este vorba de mancare, haine, acoperis pentru casa, medicamente.
Eficacitatea este vizibila, deoarece toate acestea se fac cu costuri minime.


| Bugetul proiectului (in RON)
    1000

| Parteneri
    primarii si centre asistenta sociala

| Website-ul proiectului
    www.fundatiamereuaproape.ro





Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes