close

Abonează-te la newsletter

Lasă-ne adresa de email
și fii primul care află noutățile.




Participanti & Proiecte



Revista ,,Glasul Semnelor''



| Organizator:
    Asociatia1 Iunie 2001
| Categorie:
    Proiecte si campanii de CSR
| Problema de fond
    Nevoile grupului tinta: informare cu privire la legislatie, activitati dedicate in mod exclusiv, recunoasterea valorilor, prezentarea problemelor
Identificarea a fost posibila prin contactul permanent cu beneficiarii asociatiei, respectiv prin cunoasterea problemelor datorita sferei sociale si educative in care asociatia isi desfasoara activitatea


| Scopul proiectului
    Realizarea unei publicatii lunare cu, despre si impreuna cu persoanele surdo-mute in mod special dat si cu persoane cu alte dizabilitati.
Promovarea valorilor persoanelor cu handicap, prezentarea problemelor cu care se confrunta, identificarea unor solutii de rezolvare, informarea despre actiunile asociatie sau ale partenerilor etc.


Revista ,,Glasul Semnelor'' Revista ,,Glasul Semnelor'' Revista ,,Glasul Semnelor''

| Aria geografica
    Buzau, Vrancea, Galati, Iasi, Suceava, Bucuresti, Craiova, Bacau, Sibiu, Satu Mare

| Rezumat
    Revista a aparut din dorinta de a promova persoanele cu dizabilitati de comunicare verbala sau alte probleme speciale, de a-i informa pe cei interesati despre activitatile si proiectele asociatiei sau partenerilor nostri, in contextul in care nu exista o publicatie editata lunar pentru persoanele cu dizabilitati din cele 10 judete si cei care interactioneaza cu ei. Motivatia implementarii proiectului cu un partener privat s-a impus datorita costurilor de realizare si in conditiile unei bune colaborari la nivel local.

| Date beneficiari
    Categorii: elevi cu probleme speciale, profesori ai acestora, persoane cu imprtant rol deciZional in domeniul social si educativ/ beneficiarii indirecti sunt toate persoanele care interactioneaza cu copiii, tinerii, adultii sau varstnicii cu dizabilitati -familiile lor, voluntarii asiciatiilor, profesorii s.a.

| Rezultatele proiectului
    1. Revista este recunoscuta si apreciata la nivel national
2. Colaborarea cu Tipografia VEGA PROD este valabila si in prezent si exista premise ca va fi la fel de buna si pe viitor
3. Surdo-mutii sunt mandri ca au o revista a lor, dar in egala masura, revista are un impact pozitiv si asupra persoanelor cu alte dizabilitati
4. Scopul si obiectivele planificate au fost atinse prin sustinerea financiara, prin implicarea echipei redactionale, distribuirea corespunzatoare a acesteia, recunoasterea la nivel national.


| Argument
    Tipografia VEGA PROD, prin implicarea financiara in acest proiect, respectiv tiparirea gratuita a unui numar de 100 de reviste poate sa fie un model si pentru alti agenti economici pe care vrem sa-i cooptam pentru extinderea proiectului.

| Bugetul proiectului (in RON)
    36000

| Parteneri
     TIPAR SC VEGA PROD BUZAU

| Website-ul proiectului
    nu exista





Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes