Initiatorii proiectului invita publicul sa viziteze unul dintre cele sase hipermarketuri Carrefour Romania si sa doneze masinute si alte jucarii pentru copiii defavorizati de la SOS Satele Copiilor, facandu-le astfel o bucurie celor mici de Craciun.    
 
Lansata din dorinta de a contribui la dezvoltarea armonioasa a celor 1000 de copii aflati in evidenta SOS Satele Copiilor, dar si de a face o bucurie celor mai putin norocosi, campania Masinutele Bucuriei se desfasoara inca din octombrie si pana in acest moment a reusit sa colecteze sute de masinute si jucarii pentru cei mici. 
 
Mihai Cune, Business Manager Autovit.ro, invita publicul sa se implice in campania de colectare de jucarii "Copiii din familii devaforizate au nevoie de sustinere pentru a se dezvolte armonios. Ne bucuram ca avem ocazia sa aducem propria contributie si sa sprijinim cauza Asociatiei SOS Satele Copiilor. Invitam publicul sa ni se alature pentu a creste impreuna numarul masinutelor si jucariilor colectate, si astfel numarul copiilor care se vor bucura de acestea.”
 
Campania se va desfasura pana pe 15 decembrie, in spatiile special amenajate din incinta magazinelor Carrefour Orhideea, Baneasa, Militari, Berceni, Colentina si Vitantis, programul de colectare fiind zilnic intre orele 08-22:00.  Jucariile donate, de la masinute, papusi, puzzle-uri sau alte jocuri, trebuie sa fie intr-o conditie buna fie ca acestea sunt noi sau second-hand. Acestea vor fi sortate si igienizate, urmand sa fie daruite de Craciun copiilor de la SOS Satele Copiilor.
Asociatia SOS Satele Copiilor implementeaza proiecte nationale de integrare, educare si consiliere pentru copii care provin din familii defavorizate. 
 
Initiativa este promovata cu ajutorul partenerului media Kiss FM.
 
***
Despre Autovit.ro
Autovit.ro este liderul pietei de anunturi auto din Romania. Platforma integreaza anunturi din urmatoarele categorii de vehicule: autoturisme second hand si noi, camioane si utilitare, motociclete, utilaje de constructii si  masini agricole. Autovit.ro este o entitate complet separata de targul Autovit. Autovit.ro face parte din Allegro Group  Romania, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata locala de comert electronic, avand in portofoliul sau platforme de e-commerce si anunturi de top: Mercador.ro si Compari.ro. La nivel international, Allegro Group Romania este parte integranta a Allegro Group care, in 1999, si-a inceput activitatea in comertul electronic in Polonia. Cu o experienta de peste 12 ani si dezvoltand platforme de shopping online in 17 tari pe 3 continente, Allegro Group este parte din grupul media multinational Naspers care a achizitionat recent in Romania si retailerul online eMag.ro. 
 
Despre Carrefour
Cu peste 9.900 de magazine in 33 de tari, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul 1 in Europa. De peste 50 de ani, Carrefour se afirma ca un partener zilnic pentru peste 25 de milioane de clienti din Europa, Asia si America Latina. Cu peste 3 miliarde de operatiuni la casa, prin intermediul tuturor activitatilor sale, Grupul isi asuma responsabilitati economice, sociale si de mediu si garanteaza pentru calitatea produselor sale si securitatea clientilor sai. In Romania, Grupul Carrefour numara 139 magazine dintre care 24 hipermarket-uri „Carrefour”, 72 supermarket-uri „Market”, 42 magazine de proximitate „Express” si un website de comert online: www.carrefour-online.ro.
 
Despre SOS Satele Copiilor
SOS Satele Copiilor Romania a fost infiintata in anul 1990. Asociatia implementeaza 3 programe la nivel national in Bucuresti, Sibiu si Bacau oferind servicii de ingrijire de tip familial (Sate SOS), servicii de consiliere (Programe de Intarire a Familiei) si servicii educationale (Masina cu Jucarii, Proiecte Educationale). In acest moment, peste 1000 de copii beneficiaza direct de sprijinul asociatiei SOS Satele Copiilor Romania si peste 15000 de copii au interactionat cu unul dintre programele SOS.


Contact pentru presa
Mariana Oprea, PR Specialist - Graffiti PR: e-mail: mariana.oprea@graffitipr.ro, tel: 0730 202 354
Alina Tihohod, Marketing Manager – Autovit.ro: e-mail: alina.tihohod@allegrogroup.ro, tel:  0724 054 565