Grup-țintă: Toți cetățenii sunt încurajați să participe la această consultare. Contribuțiile primite din partea părților interesate și ale participanților/beneficiarilor programului EaSI în perioada 2014 – 2016.
 
Termen-limită: 11.01.2017
 
Această consultare publică sprijină evaluarea intermediară a Programului european pentru ocuparea forței de muncă și inovație socială (EaSI), efectuate în conformitate cu articolul 13 alineatul (1) din Regulamentul EaSI nr  1296/2013 din 11 decembrie 2013. Evaluare intermediară se referă la activitățile desfășurate în cadrul celor trei axe ale programului EaSI (PROGRESS, EURES, Microfinanțare și antreprenoriat social), în perioada 2014-2016.
 
Pe lângă contribuția sa la evaluarea relevanței, eficienței și coerenței programului, această consultare publică va ajuta la modelarea viitorului EASI. Este de așteptat ca această consultare publică deschisă să ofere, prin contribuțiile colectate,  idei valoroase pentru dezvoltarea viitoare a programului EASI.
 
Pentru a contribui la această consultare publică, vă rugăm să folosiți acest chestionar on-line.
 
Contribuțiile primite vor fi publicate pe internet. În cazul în care doriți ca opinia formulată de dumneavoastră referitoare la acest subiect să fie confidențială, vă rugăm să specificați acest lucru în chestionar.
 
Pentru mai multe detalii referitoare la politica de confidențialitate a acestei consultări publice, vă rugăm să consultați declarația de protecție a datelor cu caracter personal

Sursa: Reprezentanța Comisiei Europene în România