Joi, 09 aprilie, ora 19:00
Ghengbeng (comedie)
Cu: Maria Popovici, Alexandru Minculescu, Paul Alexandru, Ionut Iftimiciuc, Cristiana Ionita
Scenografia: Iulia Popescu
Ghengbeng este spectacolul care scoate OMUL in fata si ii accentueaza intr-un mod hilar calitatile si defectele de animal social. Si tu… te grabesti si intarzii, ai emotii si te frustrezi, iubesti intens si inseli, te imbeti si uiti, mori ca sa-ti amintesti. Te-a prins vreodata controlorul fara bilet? Ai fost vreodata la doctor si-ai fost nevoit sa dai spaga? S-a rupt vreodata prezervativul si te-ai panicat? Noi vrem sa-ti amintesti de acele situatii penibilo-terifiante si sa râzi cu gura pâna la urechi!
Ghengbeng este un colaj de momente actuale si comice ale generatiei ”in progress”. Relaxeaza si destinde, amuza si surprinde. Nerecomandat copiilor sub 16 ani.

Vineri, 10 aprilie, ora 18:00
PREMIERA: Sa nu ma uiti (drama comedy)
Dupa ”Talk Show”, de Stefan Caraman. Cu Cosmina Soare, Florin Fratila. Regia Alex Vlad.
Sa nu ma uiti realizeaza o caricatura a drumului parcurs de sot si sotie intr-o casnicie in care, din cauza lipsei de comunicare, intervine ratacirea fata de partener. O drama cu accente comice, in care hazul si tragicul se nasc din universalitatea neintelegerilor din cuplu, reusind sa-l convinga pe spectator sa nu uite…
ora 21:00
Stand Up Comedy cu Mincu, Maria, Banciu si TEO
Stand Up Comedy inseamna – comedie, umor, divertisment, amuzament, distractie si voie buna cu gust românesc. Alegem sa râdem de toate lucrurile tâmpite care ne inconjoara – cocalari si pitipoance, traditii incredibile, conflicte intre cartiere/judete, tristeti provinciale, probleme sexuale, experiente de neuitat si alte probleme pe care ni le punem atunci când deschidem ochii. Crema show-ului sunt comediantii-actori – Alexandru Minculescu, Maria Popovici, Florin Fratila, Alexandru Banciu si invitatul lor special: TEO, un nume GREU din comedia româneasca.
 
Asadar, In Culise te asteapta si joi, 09 aprilie, si vineri, 10 aprilie, sa te inveseleasca - pe bd. Hristo Botev nr. 25 (Copper’s Pub)!
 
Multumim partenerilor: Sapte Seri, Teatral.ro, OrasulM.eu, Ziarul Metropolis, PeLipscani.ro, Metropotam.ro, Concerte-azi.ro, Cinemagia, Raftulcuidei.ro, CalendarEvenimente.ro, Port.ro, ArtWe, Anyplace.ro, IQool, Diseara.ro, Urban.ro, Teatru.Pro, Zile si Nopti, Ileana Andrei.ro, Revista Catavencii.