Toti cetatenii care vor sa fie parte din schimbarea deciziilor publice au un spatiu dedicat - platforma online Activist 24/7
 
Atunci cand vorbim de schimbari in deciziile publice, puterea cetatenilor sta in numere.
 
Grupurile de cetateni si organizatiile care desfasoara campanii de influentare a procesului decizional au nevoie de „activisti" – oameni care cred ca trebuie sa fie ascultati, carora le pasa de aceste cauze si care vor sa dedice din timpul lor pentru activitati de campanie.  
 
 
Lucrezi 12 ore pe zi si nu poti ajunge la protestul de la ora 2 dup-amiaza, dar totusi ai vrea sa faci ceva ca sa fie salvat parcul din cartier? Inscrie-te pe platforma pentru a fi notificat atunci cand te poti implica in actiuni online.
 
Tii foarte mult la cladirea de patrimoniu si vrei sa stii daca apar buldozerele la 2 noaptea sa o darame? Esti dispus/a sa te duci in miezul noptii pentru a face un lant uman? Inscrie-te pe platforma ca sa primesti alerte de la organizatia sau grupul care lupta pentru salvarea cladirii.
 
Pe platforma vei gasi mai multe cauze pentru care merita sa fii activist: de la probleme de patrimoniu si mediu, pana la probleme legate de drepturile omului sau de combaterea discriminarii.
 
 
Faci parte dintr-o organizatie care lupta pentru legi mai bune impotriva violentei domestice si vrei sa stii pe cati oameni te poti baza pentru un protest? Inscrie-te pe platforma pentru a crea actiuni si a trimite notificari tuturor activistilor care cred in cauza ta.
 
Grupul de initiativa din care faci parte va participa la sedinta consiliului local. Inscrie-te pe platforma pentru a anunta asta si a trimite notificari tuturor membrilor comunitatii tale. 
 
Pe platforma se pot inscrie organizatii si grupuri cu preocupari diferite: de la probleme de patrimoniu si mediu, pana la probleme legate de drepturile omului sau de combaterea discriminarii.