„Ne dorim ca exemplele pozitive de pe RomaniaPozitiva.ro sa ii inspire pe cititorii nostri sa fie mai curiosi si atenti. La fel ca pana acum, vom continua sa oferim vizibilitate cazurilor de buna practica si informatiilor pozitive din Romania, sustinand initiativele de schimbare in bine, pentru a construi impreuna o societate de care sa fim mandri. In acelasi timp, trecem la un nou nivel si le oferim romanilor mai multe resurse utile pentru invatare si dezvoltare, care sa ii ajute să privească spre partea plina a paharului si sa incurajeze implicarea lor in activitati cu o influenta pozitiva pentru comunitate” a explicat Florin Ghinda, fondatorul platformei Romania Pozitiva. 
 
Ateliere de gandire pozitiva aplicata 
Romania Pozitiva nu vrea sa ramana doar in online, ci isi propune sa duca binele in viata de zi cu zi, unde e cea mai mare nevoie de el. De aceea, le propune cititorilor o serie de ateliere de gandire pozitiva, aplicata pentru rezolvarea problemelor, precum ai workshop-uri de antreprenoriat social, pentru cei care vor sa genereze prin activitatile lor un impact pozitiv asupra societatii. Urmatoarele ateliere de gandire pozitiva utila in rezolvarea problemelor sunt planificate pentru Bucuresti in data de 2 aprilie, pentru Cluj in 29 aprilie si pentru Timisoara in luna mai. 

Articole de opinie periodice 
Avalansa de informatii, chiar si pozitive, poate fi un pic derutanta. De aceea, pentru fiecare categorie (educatie, cultura, antreprenoriat social, coltul verde etc.) echipa Romania Pozitiva a invitat parteneri cu experienta pe domeniile respective ca sa isi impartaseasca punctele de vedere, in cadrul unor articole de opinie periodice, pentru a avea o imagine mai limpede despre status-ul domeniului respectiv pe Romania.
 
Interfata cu design nou
Nu in ultimul raând, platforma si-a imbunatatit aspectul si are acum o interfata cu design nou, adaptata pentru mobil si tableta, ca sa poata fi vizitata cu usurinta de pe orice gadget in cadrul unei experiente placute si utile de navigare.

„Te invitam alaturi de noi sa descoperi Romania exemplelor pozitive si sa te implici pentru un viitor asa cum ti-l doresti! Hai sa ne bucurăm impreuna de o viata sanatoasa si fericita  intr-o tara cu care sa ne mandrim! Iar acolo unde nu ne place, sa avem determinarea sa schimbam status quo-ul. Te asteptam cu drag pe (noua) RomaniaPozitiva.ro!”, indeamna romanii Andra Calenic din partea echipei pozitive.

***
Despre Romania Pozitiva
RomaniaPozitiva.ro este o platforma de informatie si educatie pozitiva care din 2006 strange la un loc idei si initiative de bine despre Romania. Pana in prezent gazduieste peste 11.000 de exemple de Bine, de la peste 20 de autori si colaboratori, printre care Let’s Do It, Romania!, NESsT, Viitor Plus, Plantam Fapte Bune in Romania, Impact Hub Bucharest, Fundatia Pact, Fundatia Noi Orizonturi etc.
 
Viziteaza RomaniaPozitiva si pe Twitter.com/RomaniaPozitiva sau Facebook.com/RomaniaPozitiva
 
 
Contact: contact@romaniapozitiva.ro