Proiectul sustine femeile fara un loc de munca din mediul rural, cu minim 8 clase, sa aduca venituri mai mari în familie, fara a parasi comunitatea în care locuiesc. Scopul proiectului este sa promoveze femeia ca persoana activa pe piata muncii, oferindu-i posibilitatea sa îsi transforme talentul din bucatarie într-o sursa de venit constant sau chiar în propria afacere. 

„Ocupare si antreprenoriat rural” este un proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Investeste în Oameni!

****
Asociatia React este o organizatie neguvernamentala, creata în 2006 pentru a veni în sprijinul actorilor societatii civile prin proiecte ample, durabile, cu impact în comunitatile vizate. Organizatia activeaza în patru domenii: sanatate publica, educatie economie sociala si dezvoltare comunitara, are 5 sucursale în care lucreaza mai mult de 30 de angajati si peste 200 de voluntari. Pâna în prezent, Asociatia React a obtinut 13 premii de excelenta - nationale si internationale si a contribuit la salvarea a mai mult de 200.000 de vieti omenesti. www.asociatiareact.ro.

Pentru informatii suplimentare, sunteti rugati sa o contactati pe Andreea Rotaru, manager de comunicare in cadrul Asociatiei React, telefon 0723212249, e-mail andreea.rotaru@asociatiareact.ro.