Prezenta World Vision Romania la targul de martisor a devenit traditie. An de an ofera vizitatorilor prezenti in curtea Muzeului Taranului Roman felicitari handmade si martisoare lucrate de cei mici. Fondurile stranse in cadrul evenimentului sunt destinate familiilor vulnerabile din comunitatile rurale pe care le sprijinim prin proiectele noastre. 
 
Anul acesta, am adaugat martisoarelor confectionate de copii obiecte de artizanat autentic lucrate de participantii la proiectul MADE IN RURAL din judetele Ialomita, Vaslui, Dolj si Constanta. Cosulete impletite, traistute colorate si martisoare FIMO completeaza colectia plina de voiosie a copiilor: felicitari quilling, buburuze si nelipsitii ghiocei. 

Activitatile organizate de World Vision Romania deopotriva cu copii si adulti urmaresc sa creasca gradul de implicare al membrilor comunitatilor rurale in propria dezvoltare. Ne preocupam de educarea continua a copiilor, tinerilor si adultilor, astfel incat sa fie mai bine pregatiti pentru viitor si independenti financiar. 

Proiectul MADE IN RURAL, destinat dezvoltarii mestesugurilor traditionale si stimularii antreprenoriatului in mediul rural, este cofinantat din fonduri structurale europene. Proiectul se deruleaza pana in luna septembrie a acestui an, in opt judete ale tarii, in beneficiul somerilor, agricultorilor si persoanelor casnice. 

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati. 
Toate cele bune, 
Claudia Tokacs / Specialist Comunicare MADE IN RURAL