Ingenius Hub a inceput pregatirile pentru cele 5 workshop-uri pe care le va organiza in cadrul Bucharest Technology Week (23 – 29 mai) – cel mai mare eveniment al comunitatii de tech din Bucuresti – si cauta cele mai tari inventii brevetate sau in curs de brevetare pentru a le oferi finantare din partea unui grup de investitori români (lista investitorilor va fi anuntata in cel mai scurt timp). 

In cadrul acestui eveniment, Ingenius Hub organizeaza si un concurs de pitch-uri pentru tinerii antreprenori cu brevete de inventie sau cu brevete in curs de eliberare, denumit Ingenius Pitch, ce va avea loc pe 27 mai, intre orele 18:30 – 20.30. 

Ai o inventie? Inscrie-te aici pana pe 18 mai 2016, ora 23:59 la preselectiile pentru Ingenius Pitch si prinde unul din cele 12 locuri din finala. Preselectia este deschisa tuturor tinerilor din România care au brevete de inventie sau in curs de eliberare, in domenii diverse. 

Pe 27 mai, 12 dintre persoanele inscrise vor veni la pitch-ul organizat de Ingenius Hub alaturi de investitori români. Lista persoanelor selectate va fi publicata in cursul zilei de 20 mai pe site-ul www.ingenius-hub.eu.

Pitch-urile vor fi evaluate de un juriu de specialisti in domeniul tehnologiei si inovarii, precum si potentiali finantatori. Participantii selectati la pitch vor achita o taxa de participare in valoare de 120 RON.

Ingenius Pitch este un eveniment organizat de Ingenius Hub in cadrul Bucharest Technology Week.
Afla aici mai multe despre celelalte evenimente Ingenius Hub. 

***
DESPRE INGENIUS HUB 
Ingenius Hub ofera tinerilor antreprenori un spatiu pentru dezvoltarea ideilor ti consultanta necesara transformarii ideilor intr-o afacere de succes. Hub-ul se pozitioneaza ca o punte de legatura intre antreprenor si resursele necesare acestuia, fie ca vorbim de surse de finantare, resurse de competente sau un simplu spatiu de networking si creativitate.
 
DESPRE BUCHAREST TECHNOLOGY WEEK
Bucharest Technology Week inseamna 4 zile de conferinte, 25+ speakeri locali si internationali, 2 zile de outdoor expo, Technology Days in comapniile locale si workshop-uri de companii, 30+ evenimente partenere pe cele 4 teme ale festivalului + start-ups. Vezi aici toate evenimentele din cadrul Bucharest Technology Week. 
 
DATE DE CONTACT: 
Web: www.ingenius-hub.eu
E-mail: office@ingenius-hub.eu