In data de 25 martie 2015, incepand cu ora 11.00, Asociatia React organizeaza la hotelul Cismigiu din Bucuresti, o sesiune de instruire cu tema “Echilibrul intre cariera si viata personala: mit sau realitate?”. Evenimentul se adreseaza, deopotriva, reprezentantilor societatii civile (organizatii neguvernamentale, asociatii profesionale, institutii culturale, patronate, sindicate etc.) si ai mass-media, in calitate de formatori de opinie si generatori ai schimbarii. 
 
Subiectul propus pentru dezbatere este unul de interes la nivel social deoarece aduce in atentie aspecte ca: performanta la locul de munca, cum se reflecta la nivelul culturii organizationale lipsa unui echilibru intre planul profesional si cel personal, nevoia de relaxare si de delimitare a celor doua planuri pentru un stil de viata sanatos, etc.
 
Obtinerea unui echilibru intre planul profesional si cel personal este o provocare zilnica la care este supus individul, in calitate de actor activ al societatii.
 
In cadrul sesiunii “Echilibrul intre cariera si viata personala: mit sau realitate?” vor fi abordate subiecte legate de discriminarile si stereotipurile cu care se confrunta femeile in exercitarea dreptului la munca si solutiile de depasire a acestora, etc.
Pentru participarea la eveniment si pentru informatii suplimentare va rugam sa o contactati pe Ruxandra Palade, Expert egalitate de sanse – Asociatia React, telefon 0732.714.849, e-mail: ruxandra.palade@asociatiareact.ro.

Evenimentul face parte dintr-o serie de 18 sesiuni de promovare a egalitatii de sanse si de gen în România, adresate societatii civile si operatorilor mass-media. Sesiunile sunt organizate in cadrul proiectului “Femeia de astazi pentru societatea de maine”.
 
Proiectul este implementat si comunicat sub denumirea „Scoala de antreprenoriat pentru femei cu initiative responsabile (S.A.F.I.R)” si este cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Investeste in Oameni!
 
***
Asociatia React este o organizatie neguvernamentala ce participa semnificativ la dezvoltarea celor patru piloni ai unei comunitati prospere: sanatate, educatie, economie sociala si dezvoltare comunitara. Implementam proiecte integrate, care produc schimbari majore in viata oamenilor prin sprijin competent si implicare activa. In cei noua ani de la infiintare, am contribuit la schimbarea vietii unui numar de aproximativ 200.000 de romani si am salvat peste 100.000 de vieti omenesti. Suntem printre cele mai premiate organizatii neguvernamentale din Romania, cu 14 premii de excelenta nationale si internationale. React are filiale in 5 orase din tara si o echipa de 50 de angajati si peste 200 de voluntari. www.asociatiareact.ro 
 
Pentru informatii suplimentare privind proiectul, sunteti rugati sa o contactati pe Andreea Rotaru, manager comunicare in cadrul Asociatiei React: telefon 0723 212 249, e-mail andreea.rotaru@asociatiareact.ro.