In perioada 2-5 iunie 2014, Dl. Conf. univ. Andy Joule, reprezentant al  University of the Creative Arts (UCA) viziteaza cinci licee de arte din diferite orase din Romania. Acestia, impreuna cu voluntari LSRS le vor prezenta elevilor din liceele de profil posibilitatile de a studia in Marea Britanie. La initiativa British Council, vor avea loc mai multe intalniri cu reprezentantii institutiilor de invatamant, dar si cu elevii acestora. 

Liga Studentilor Romani din Strainatate sustine si se alatura acestui eveniment. Astfel, Caravana LSRS va intersecta traseul evenimentului British Council, iar voluntari ai LSRS vor fi prezenti alaturi de oaspetii din Marea Britanie pentru a le vorbi tinerilor despre posibilitatea de a studia in Marea Britanie, dar si in alte tari ale lumii. 

Programul seminariilor British Council:
2 iunie 2014 – Bucuresti, Liceul de Arte Plastice „Nicolae Tonitza” – ora 12:00
3 iunie 2014 – Brasov, Liceul de Arta „Hans Mattis Teutsch” – ora 10:00
4 iunie 2014 – Sibiu, Liceul de Arta din Sibiu – ora 10:00
                       – Alba Iulia, Liceul de Arte „Regina Maria” – ora 14:00
5 iunie 2014 – Cluj Napoca, Liceul de Arte Plastice „Romulus Ladea” – ora 10:00
                       – Cluj Napoca, Transylvania College, ora 14:00 

Programul complet, precum si alte informatii despre eveniment puteti gasi pe site-ul http://lsrs.ro/caravana,  dar si pe blogul GoStudy http://gostudy.lsrs.ro/caravana/
 
Contact:
Alexandra Tita
Coordonator Caravana LSRS
alexandra.tita@proiecte.lsrs.ro
0755 733 073
 
Alexandra SASU
Vicepresedinte Comunicare 
alexandra.sasu@de.lsrs.ro
0726 339 256

***
Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) ofera studentilor si absolventilor romani de peste hotare un cadru deschis de dialog si actiune.
LSRS promoveaza initiativa, profesionalismul si solidaritatea membrilor sai, ca reprezentanti de valoare ai Romaniei, si o atitudine pozitiva fata de perspectivele reorientarii lor spre tara.

Obiectivul principal al LSRS este de a apara si promova drepturile si interesele academice, profesionale, sociale, civice si culturale ale membrilor sai, precum si de a sprijini contributia lor la dezvoltarea Romaniei.

LSRS este o organizatie neguvernamentala, apolitica si echidistanta.