Burlington English România, o companie de top în domeniul educației, se alătură demersurilor de susținere a refugiaților ucraineni și oferă locuri de muncă pentru vecinii ucraineni obligați să își găsească un refugiu departe de casă.
Astfel, Burlington English angajează profesori de engleză din Ucraina pentru a preda online, de oriunde, limba engleză conversațională.

Prin această inițiativă, școala internațională de engleză Burlington English România își propune să ofere ajutor pe termen lung, un mediu de lucru stabil, precum și să sprijine integrarea pe piața muncii a refugiaților din Ucraina.

Empatia și solidaritatea sunt acum mai importante decât oricând, indiferent de limba pe care o vorbim. Pe lângă un mediu de lucru stabil și posibilitatea de a lucra remote, colectivul Burlington English va face tot posibilul pentru a face cât mai ușoară integrarea viitorilor noștri colegi. Crearea de locuri de muncă și angajarea profesorilor din Ucraina este un prim pas din seria de acțiuni de susținere pe care le pregătim alături de echipă. Lucrăm la inițiative care să ne ajute să depășim barierele lingvistice, astfel încât să putem comunica mai facil cu refugiații ucraineni, să îi înțelegem și să se facă înțeleși mai ușor”, declară Shay Hafzadi, CEO și fondator Burlington School România.

Compania va continua seria acțiunilor de susținere a refugiaților din Ucraina prin oferirea de cursuri gratuite pentru refugiații din Ucraina care își doresc să învețe engleză conversațională. Lecțiile de limba engleză predate de specialiștii Burlington English se vor desfășura online, într-o atmosferă prietenoasă, în grupuri restrânse de cursanți.

 
***
Burlington English este o școală internațională de engleză pentru adulți, cu o prezență globală în 32 de țări. Se face remarcată prin metodele și tehnologiile unice și avansate de predare și este un precursor în domeniul predării limbii engleze pe piața românească, fiind prima și unica școală în România care dispune de un sistem software personal, tehnologie de recunoaștere vocală și aplicație pentru mobil, toate disponibile 24/7.

Burlington English a fost elaborat de la zero de o echipă de lingviști, educatori și dezvoltatori de software pentru a crea cele mai favorabile condiții pentru studierea limbii engleze. Metoda unică de predare oferă un sistem de învățare mixt care combină studiul online cu un profesor autorizat și folosirea software-ului disponibil 24/7.

Burlington English pune la dispoziția cursanților programe personalizate de instruire și îmbunătățire a nivelului de calificare a angajaților din diverse domenii de activitate.

| Facebook | Instagram |