Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) da startul celei de-a cincea editii a Caravanei LSRS Online. Evenimentul  se va desfasura in perioada 18-30 mai exclusiv in mediul online, pe pagina de Facebook a proiectului LSRS Mentorat – https://www.facebook.com/MentoratLSRS
 
In contextul unui interes din ce in ce mai mare al tinerilor pentru oportunitatile oferite de educatia in strainatate, Caravana LSRS Online isi doreste sa-i sprijine facilitandu-le accesul la informatii cat mai complete, venite de la persoane care au studiat sau studiaza in diferite tari ale lumii. Dintre obiectivele principale ale campaniei fac parte informarea si orientarea personalizata a tinerilor pentru a avea acces la oportunitatile academice din afara tarii, ghidarea lor in procesul de indeplinire a formalitatilor de aplicare si admitere, dar si oferirea de consultanta dupa finalizarea acestui proces.
 
Proiectul se va desfasura incepand cu data de 18 mai pana pe 30 mai, pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/MentoratLSRS, in intervalele orare 19:00 – 20:00 si 20:00 – 21:00 (ora Romaniei) conform PROGRAMULUI*
*programul poate suferi modificari ce vor fi anuntate pe http://gostudy.lsrs.ro/
 
Moderatorii discutiilor vor fi insisi voluntarii LSRS cu experienta, studenti sau absolventi ai unui ciclu de studii in universitati din strainatate.
 
Toate detaliile proiectului Caravana LSRS online pot fi gasite pe http://gostudy.lsrs.ro/ si pe Facebook https://www.facebook.com/MentoratLSRS.
***
Alexandra Tita
Coordonator Mentorat LSRS
alexandra.tita@proiecte.lsrs.ro
0755 733 073
Andrei Dinca
Vice-Presedinte Comunicare
andrei.dinca@lsrs.ro
+447532284414 (UK) / 0745885515 (RO)
 
Ne gasiti si pe www.lsrs.ro, www.facebook.com/lsrs.romania &https://ro.linkedin.com/in/lsrsbucharestoffice 
 
Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) ofera studentilor si absolventilor romani de peste hotare un cadru deschis de dialog si actiune.
LSRS promoveaza initiativa, profesionalismul si solidaritatea membrilor sai, ca reprezentanti de valoare ai Romaniei, si o atitudine pozitiva fata de perspectivele reorientarii lor spre tara.
Obiectivul principal al LSRS este de a apara si promova drepturile si interesele academice, profesionale, sociale, civice si culturale ale membrilor sai, precum si de a sprijini contributia lor la dezvoltarea Romaniei.
LSRS este o organizatie neguvernamentala, apolitica si echidistanta.