Pana pe 05 decembrie, inscrie-te la atelierul organizat de TechSoup Romania si la Forumul National ONG 2013, cea mai mare intalnire a organizatiilor neguvernamentale in 2013, completand doar cele doua formulare disponibile: formular de inscriere la Forumul ONG si formular de inscriere la atelierul TechSoup Romania.
 
Forumul National al Organizatiilor Neguvernamentale din Romania are loc pe 09-10 decembrie 2013, la Palatul Parlamentului, si isi propune sa dezbata cadrul fundamental de activitate ONG in Romania, dar si cum va evolua sectorul asociativ in Romania. Detalii suplimentare despre agenda si informatii logistice puteti obtine pe www.forum-ong.ro

Ii vom avea alaturi de noi pe:
Vlad Andriescu, editor, Adevarul Tech
Stefan Alexandru, cofondator aplicatia Seenesthesis
Liana Buzea, presedinte EcoAssist
Alexandru Lapusan, CEO, Zitec
Anca Stefan, Presedinte, Asociatia REACT
 
Discutam despre proiectele dezvoltate de invitati – printre care Harta Taierilor de Paduri, Controlin, Seenesthesis, AlegeriTV, doneazacopiilor.ro – dar inventariem si alte exemple de buna practica de utilizare a tehnologiei pentru proiecte non-profit.
 
***
Despre TechSoup Romania
TechSoup Romania ofera ONG-urilor din Romania suport si inspiratie in a folosi tehnologia pentru a-si atinge potentialul maxim. 
Cu sprijinul partenerilor sai donatori - Adobe, Cisco si Microsoft - TechSoup Romania a ajutat deja sectorul ONG din Romania cu donatii de software si hardware in valoarea de peste 1,4 millioane USD. 
TechSoup Romania dezvolta programe care leaga dinamicul mediu IT local de sectorul ONG, printre care ReStart Romania, Restart in Educatie, Innovation Labs sau Opening Opportunities. Orice organizatie neguvernamentala se poate alatura gratuit Programului de Donatii Software – afla cum pe www.techsoup.ro