• Pe 6 iulie, EA - The Entrepreneurship Academy, organizează Admissions Day - prima sesiune de admitere pe loc pentru tinerii care vor să studieze business & antreprenoriat;
  • La eveniment pot aplica elevii de clasele a XI-a și a XII-a, până pe data de 30 iunie;
  • În locul dosarului de admitere, elevii vor lua parte la o provocare de business dată de o companie românească;
  • Pentru a aplica la admiterea pe loc, este nevoie ca elevii să obțină nota minimă la Bacalaureat (nota șase);
  • Cei înscriși vor afla în aceeași zi dacă au fost admiși la singura facultate de antreprenoriat din România și dacă pot beneficia de burse de până la 12.000 de euro pentru cei 4 ani de studii.
  •  EA - The Entrepreneurship Academy, singura facultate de antreprenoriat din România, se pregătește pentru o nouă serie de elevi pasionați de business, cu o sesiune specială de admitere pe loc.

    Pe 6 iulie, elevii din clasele a XI-a și a XII-a sunt așteptați să își testeze abilitățile și să descopere dacă antreprenoriatul este vocația lor. Aceștia vor lua parte la Bootday, pentru a vedea cum arată viața unui student la EA, dar și pentru a le demonstra mentorilor că dețin toate calitățile unui potențial student în cadrul facultății de antreprenoriat și managementul afacerilor.

    „Este pentru prima oară când oferim elevilor șansa de a fi admiși pe loc la facultatea noastră. Dincolo de notele de la Bacalaureat, vrem să vedem potențialul viitorilor noștri studenți. De aceea, la Bootday vor avea șansa să ia parte, împreună, la o provocare de business și să ne arate că știu să caute soluții în mod creativ și să ceară ajutorul atunci când e nevoie. Așteptăm cu mare entuziasm să aflăm de unde vin elevii interesați să-și dezvolte propriile idei de business sau care vor să deprindă abilități de antreprenor, care vor fi valoare adăugată în orice companie aleg să lucreze la finalul celor 4 ani ”, spune Alexandru Ghiță, CEO EA - The Entrepreneurship Academy.

    Tinerii care vor să participe la evenimentul de admitere pe loc se pot înscrie la Admissions Day până pe data de 30 iunie. Înscrierile se fac printr-un formular online, în limba engleză și un video de maximum 4 minute în care aceștia trebuie să răspundă la două întrebări - De ce îți dorești să devii antreprenor? și De ce este EA locul potrivit pentru tine?

    După înscrierea online, elevii vor fi contactați de un consilier educațional, care îi va programa la interviul final. Acesta va avea loc imediat după Bootday, va dura aproximativ 30 de minute, iar elevii vor afla pe loc dacă au fost acceptați sau nu la EA.

    De asemenea, elevii pot beneficia și de burse din partea EA, de până la 12.000 de euro pentru cei patru ani de studii. La fel ca și în procesul de admitere, elevii vor afla pe loc dacă sunt eligibili pentru acestea.

    Elevii care vor să își finanțeze studiile la EA printr-un credit de studii, vor fi îndrumați de către consilierii educaționali pentru a afla cum pot accesa un credit FINS, garantat de Fondul European de Investiții.

    Evenimentul are loc pe 6 iulie, la sediul EA din strada Semilunei, nr. 4-6, București, iar înscrierile se fac până pe 30 iunie pe website.