EBEC Iasi cauta studenti cu dorinta de a se dezvolta, a invata, a accepta noi provocari si a pune in practica ceea ce au invatat atat in facultate cat si inafara ei, in viata de zi cu zi, din pasiunea pentru inginerie.

Competitia este structurata in doua sectiuni, iar participantii pot participa la una din cele doua: Team Design, ce are ca scop realizarea unui prototip care indeplineste anumite conditii de rezistenta, stabilitate si mobilitate, si Case Study,  care consta in analizarea si rezolvarea unei probleme reale din viata de zi cu zi a societatii dezvoltand o solutie teoretica. Se formeaza echipe de cate 4 persoane. Pe langa aceste doua etape, BEST Iasi vine cu o noua sectiune, cea de Show &Tell, in care studentii au sansa de a-si face cunoscute propriile proiecte.

Castigatorii celor doua sectiuni, Team Design si Case Study, se vor califica la faza nationala a competitiei ce are loc in Cluj, si anume EBEC Romania si Republica Moldova, urmand ca finalistii de la aceasta etapa sa participe la etapa europeana in Belgrad.

La nivel european, competitia este organizata in 86 de grupuri locale BEST, din 33 de tari, urmand ca la etapa finala sa participe peste 100 de studenti.
 
Mai multe informatii despre EBEC Iasi: www.ebec.bestis.ro.
 
 
Roxana Iordachescu
Responsabil PR EBEC Iasi
Telefon: +40753512860
e-mail: roxana.iordachescu@BEST.eu.org