Olympus, unul dintre cei mai mari producători de lactate din România și Asociația Nature Talks continuă proiectul de educație de mediu „Meserii de viitor – natura caută al tău ajutor” în București, alături de Noriel.

 

Eroii Reciclării vor vizita în luna septembrie trei magazine Noriel din Capitală: Noriel Vulcan, Noriel Mega Mall, Noriel Park Lake și se vor întâlni cu peste 500 de copii, cu vârsta cuprinsă între 7 și 11 ani.

 

„Perioada Back to School ne găsește anul acesta în magazinele Noriel, unde împreună cu prietenii noștri de la Nature Talks vom continua sa milităm pentru un viitor mai sustenabil. Ne bucură mult să vedem cum proiectul Meserii de viitor reușește să crească în continuare, transmițând mesajul importanței unui comportament responsabil noii generații” — Mădălina Toma, Director Marketing Olympus Foods România

 

Orarul atelierelor de mediu gratuite:

Noriel Vulcan: 1-3 septembrie, zilnic în intervalul 15.00 - 18.00

Noriel Mega Mall: 8-10 septembrie, zilnic în intervalul 15.00 - 18.00

Noriel Park Lake: 15-17 septembrie, zilnic în intervalul 15.00 - 18.00

 

ÎNSCRIERI GRATUITE AICI: www.naturetalks.ro/meserii-de-viitor

 

„Noi, cei din Lumea cu Imaginație NORIEL, ne dorim să reprezentăm mai mult decât un simplu retailer de jucării. Suntem o comunitate de oameni pasionați de joacă, dar și de protejarea mediului înconjurător, mereu gata să oferim cele mai bune produse și servicii pentru copii și pentru părinți. Suntem mândri că ne-am alăturat celor de la Olympus și Asociației Nature Talks în proiectul Meserii de viitor și sperăm ca mesajul nostru comun să ajungă la cât mai mulți copii” — Oana Niculae, Brand Manager Noriel

 

În cadrul atelierelor, elevii fac cunoștință cu trei personaje de la care învață cum să protejeze natura:

●      Polițistul Pădurilor - protejează pădurea de poluare și de PET-urile aruncate la întâmplare;

●      Doctorul Apelor -  salvează viețuitoarele marine care au înghițit sau care s-au blocat în resturi de plastic;

●      Avocatul Animalelor - vorbește în numele necuvântătoarelor și îi convinge pe oameni să colecteze separat deșeurile.

ÎNSCRIERI GRATUITE AICI: www.naturetalks.ro/meserii-de-viitor

 

„Toți cei peste 5.000 de elevi care au avut deja ocazia să cunoască poveștile personajelor noastre au fost foarte încântați. Nu doar că au plecat de la atelier cu informații valoroase, ci au avut bucuria de a se transforma chiar ei într-un personaj care salvează natura” — Teodora Iacob, Președinte Nature Talks.



***

 

Cum s-a desfășurat până acum proiectul ”Meserii de viitor - natura caută al tău ajutor”

Începând din aprilie 2022 și până în prezent, proiectul a ajuns în București, Brașov, Ploiești, Sibiu, Constanța, Iași, Bacău, Pitești, Craiova,Cluj-Napoca, la peste 5.000 de elevi din clasele a II - a - a V - a.

Puteți vedea AICI un reportaj filmat în timpul atelierelor.