Fundatia Seeding Knowledge dezvolta cel mai lung program personalizat de servicii educationale, din Romania. Prin intermediul acestuia, 10 copii cu varste intre 6 si 12 ani, din Bucuresti si Ilfov, vor fi sprijiniti si indrumati in dezvoltarea  personala si profesionala, pana la varsta de 18 ani.
 
Inscrierile s-au desfasurat in perioada 27 ianuarie – 17 februarie, iar prima etapa de selectie a constat in depunerea unui dosar care sa contina formularul de inscriere, un eseu motivational si situatia scolara. Acestea au putut fi predate fizic, la sediul fundatiei Seeding Knowledge sau electronic, prin e-mail la adresa contact@seedingknowledge.foundation.
 
Comisia de evaluare si selectie (Violeta Dascalu - director, Scoala Gimnaziala „Ferdinand I”, Cristiana Ionescu – fondator si manager proiecte educationale, Asociatia Edulier, Bogdana Elena Pacurari – psiholog, Victor Angelescu – director general Asset Portofolio Servicing Romania) a avut in vedere motivatia copilului de participare, implicarea familiei/tutorelui in educatie, situatia scolara, precum si inclinatia catre performanta intr-un anumit domeniu.  
 
Participantii care au trecut de prima selectie si vor lua parte la etapa finala de screening, sunt: 
1. Negrau Rares Constantin 
2. Dimitriu Tudor
3. Crisan Dan Andrei 
4. Varlan Rebecca Nicola
5. Tita Denisa Andreea 
6. Varlan Aurel Mihai 
7. Temes Maria Iuliana 
8. Lazar Roberto Ionut 
9. Vermesan Elena Victoria 
10. Pascalau Meda 
11. Serban Alex Gabriel
12. Busuioc Bianca Cristina
13. Predincea Sorin Andrei
14. Viziteu Sebastian Andrei
15. Gologan Bianca Elena
16. Constantin Alexandra Ionela
17. Tudor Clarisa Cristina Andreea
18. Isso Hodar
19. Paun Yasmina Ana Maria
20. Rupa Rebeca Alexandra
 
Familiile sau tutorii tuturor participantilor au fost contactati telefonic pentru comunicarea rezultatelor. Fundatia Seeding Knowledge a initiat programul de burse “Viitor prin Educatie” pentru a contribui sustenabil la imbunatatirea calitatii vietii copiilor, prin cresterea oportunitatilor educationale.
 
 
Informatii suplimentare:
Fundatia Seeding Knowledge
Str. Povernei, nr. 35 C
Persoana de contact: Petria Georgia – Relatii Publice